Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odamegyek ahhoz a srachoz aki tetszik és lesmarolom akkor szerintetek mit reagalna? 16/l
Én tuti megcsöcsörésznélek és megujjaználak ott helyben! :D
Aztán otthon meg bezavarnám a lompost! ;)
Lebasznék egy k*rv* nagyot. Kinek képzeled magad hogy a semmiből csak lekapsz valakit? Ennyire frusztrált vagy, hogy nem látsz más utat a vágyaid kielégítésére?
(Nemi egyenlőség van, nincs ilyen hogy férfi nem üthet meg egy nőt)
Nem leszek képmutató, de bevallom hímringyó sem vagyok. Szóval:
Ez elég ember függő. Ha tetsszel és szimpatizálok is veled, valószínűleg okoznál némi meglepetést, de valószínűleg nem állítanálak le. Utána viszont biztosan szeretnék veled beszélni.
Ha nem jönnél be, akkor picit másabb lenne a dolgok fekvése. Szerintem leállítanálak, és hasonlóan félre hívnálak beszélgetni licit negatívabb értelemben.
Amúgy értem a felfogásod, hogy egyszer vagy csak fiatal. De szerintem ezzel csak azt érnéd el a srácnál, hogy úgy gondolja könnyen kapható vagy. Ha adhatok egy jó tanácsot, inkább szavakkal fejezd ki neki mit érzel.
"Egyszer élünk",kérlek menj oda a sráchoz ,smárold le,majd hajts el egy lopott kocsival marihuánát szívva ,hisz ez az élet nem?Végülis az hogy mind törvénybe ütközik az teljesen lényegtelen,egyszer élünk és a "jóságos Isten" úgyis megbocsájtja.
Legyen önbizalmad de ne ennyire kicsi lány ,ha a testedet a későbbiekben tekintély és önbecsülés nélkül akarod árulni,őszintén szurkolok,de ha akarsz önbecsülést,emberi méltóságot akkor először gondolkozol,aztán beszélsz és úgy cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!