Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik, de sosem ír. Miért?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki egy olyan helyen dolgozik, ahova gyakran járok. Osszehaverkodtunk, és egy beszélgetés miatt vittem neki egy aprosagot,amit személyesen köszönt inkább meg, nem interneten. 1 napot beszéltünk, amikor bejeloltem de azóta semmi. Amikor találkozunk mindig kedves, aranyos.
Csak én látok ebbe többet? Ha nem ír, valszeg nem szeretne semmit, már rég meg kellett volna ragadnia a lehetőséget, igaz? Felejtsem el?
Vagy mit tehetnek, hogy felkeltsem az érdeklődését? Előre is köszönöm a segítséget.
18/l
2020. jan. 4. 02:19
1/5 anonim válasza:
Vagy csak nem mer irni, mert nem tudja, hogy mit vagy mert nem tudja hogy te mit szeretnel pontosan tole stb. Nagyon sok oka lehet.
2/5 anonim válasza:
Küldj neki pucsítós képet. Ahhoz értessz csak.
4/5 anonim válasza:
"Amikor találkozunk mindig kedves, aranyos."
Na ez aztán semmit nem jelent, attól hogy nem bunkó valaki, még nem jelenti hogy akar is valamit tőled.
De mivel ő tetszik neked, ne te várj rá hogy rád írjon.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, milyen helyen dolgozik pontosan, de feltételezem, hogy vendéglátás. Ott gyakran nem nézik jó szemmel a főnökök a (főleg a sokat járó, sokat költő) vendég-dolgozó viszonyokat. Lehet, hogy ez a srác is ettől tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!