Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok neketek a fiúsabb lányok?
Attól, hogy egy lány nem sminkel és nem pitsásan öltözik, még nem lesz fiús. Ez pusztán ízlés.
A fiússág inkább mentalitás, viselkedés kérdése, mégha (pl. arcra) kissé fiús vonásai vannak.
De kérdésedre válaszolva nekem nem jönnek be a "fiús lányok". Azon a véleményen vagyok, hogyha valaki férfi, akkor minél jobban férfiasnak kell lennie (és nem, ez sem az izomagy, vagy más külsőség). Ugyanez igaz a nőkre is.
Lehet van némi igazság ebben amit mondasz. De én rosszul vagyok tőle, mikor visítva sírás van, mert egy pici darab letörik a körméből (és nem úgy hogy érinti a körömágyat vagy valami, hanem csak a hegye lepattan). Vagy a tipikus nincs mit felvennem, mikor nem tudja már hova rakni a ruháit ami a másik nagy gondja. Meg a "nincs semmi bajom" de ordít az emberrel, vagy visítva sír. Mikor 1 kérdésedre se tud normálisan válaszolni stb. Utána az ilyen meg ott áll szerencsétlenül, hogy még is mi lehet a baja, meg jönnek a "ki érti a nőket" kérdések, meg itt gyakorin is kismillió helyzet leírás hogy valaki jöjjön már rá hogy mi is zajlik éppen.
Ezért jobbak a kicsit fiúsabb lányok. Nincs hiszti nincs macera. Éhes csinálsz kaját (kinyögi hogy mit enne és nem azt mondja, hogy nem tudom), ha fáradt hagyod pihenni vagy együtt pihentek, ha dugni akar nincs rajta bugyi, nem kell még neked könyörögni érte, mikor ő akarja. Sokkal egyszerűbb az élet egy fiús lánnyal, mint egy full tipikus lányos lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!