Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján tudom meg, hogy vonzódik hozzám vagy szimplán ennyire közvetlen?
Mi a különbség a között, hogy egy fiú vonzódik a lányhoz vagy csak barátságos?
Mármint vannak olyan emberek akik eléggé közvetlenek, de miből lehet tudni, hogy esetleg többet akar tőled?
Gondolom mindenkinél más, de én ha olyan lánnyal beszélek aki nem közömbös számomra, akkor durván zavarba jövök illetve el is pirulok. Mivel ráfeszülök, hogy minél jobb legyen a beszélgetés, így pont az ellenkezője sül el a dolognak és több lesz a kínos csend, esetleg olyan dolgokat mondok amik nem teljesen értelmesek. Van hogy a hangom is remeg :D
De az is elég árulkodó tud lenni, ha a srác titokban feléd nézeget, viszonz mikor te pedig rá, akkor válaszul elcsapja a tekintetét.
Közvetlen embereknél nem lehet konkrétan megmondani, mert gyakorlatilag meg sem lehet különböztetni, hogy most csak egy együttlét erejéig kedveskedik, vagy valóban érdekled-e.
Az a konkrét ha flörtölni kezdesz vele, esetleg csapod neki a szelet (lányként nem ciki, nyugi), és végül esetleg rá is kérdezhetsz vagy nála, vagy ismerőseitől hátha mesélt rólad valakinek.
Az a baj, hogy az illeto nem lehet konnyen zavarba ejteni:D
Bar nem is mondja ki, mit gondol. De velem kozvetlenebb, mint jo par lannyal, de egyszeruen nem tudom hova tenni a viselkedeset:D
Annyira meg nem ismerem, hogy tudjam tenyleg ilyen vagy esetleg bejovok neki, akar egy kicsit is.
Koszonom az eddigi valaszokat, johetnek meg!:)
Magamból kiindulva nehezen, mert nem szoktam kimutatni az érzéseimet. Beszélni róluk meg végképp nem :D
De ha nekem tetszik egy lány például szoktam keresni a társaságát, gyakran nézek a szemébe, ha beszélek vele próbálom levenni a lábáról stb. 😀
De ha finoman rákérdezel csak akkor derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!