Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek ciki ha 19...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek ciki ha 19 évesen még nem öleltem meg lányt?

Figyelt kérdés

Mert szerintem az.

Kort is írjatok.

2020. jan. 8. 00:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Háááááát..

Nem ciki, de én is elképzelhetetlennek tartom. Mármint.. annyi helyen lehettél a 19 éved alatt, tábor, iskola, különóra, vagy egyáltalán, mikor régi lány ismerőssel találkozol, hogy nem öleled meg?? Lehet hogy nem idióta vagyok, de nekem ez nagyon fura.

Egyáltalán vágysz rá? Egy ölelésre?

Mert ha nem, akkor már érthetőbb.

Ha viszont igen, akkor csak menj oda egy lány barátodhoz, és öleld át. Nem fog semmit túlgondolnj, max. Annyit h aranyos vagy.

A karjaidat pedig nem tudod hova rakni?? :DDD

Pár tipp:

Ha a lány a nyakadat öleli át, akkor te a derekát.

Ha a válladra hajtja a fejét, és alul átöleli a hátadat, akkor te is lazán a hátára teheted a kezed. Ugyanígy, mikor a válladba kapaszkodik.

Ha pedig "ferdén" ölel meg, az egyik karjával a nyakadat, a másikkal a karod alatt, akkor te is ugyanígy öleld vissza, csak ellentétesen.

Hajrá!! :)

17/L

2020. jan. 25. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
*egy idióta*
2020. jan. 25. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, bár nem tudom hogy sikerülhetett. Mindenesetre engem ölelgethet bárki xDD
2020. jan. 27. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy úristeen!🤭🤩
2020. jan. 27. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Figyelj legyél spontán! Egy csomó lánynaak tök jól esik egy ölelés. Meg legyél szociálisabb ne félj ismerkedni
2020. jan. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!