Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki ha 19 évesen még nem öleltem meg lányt?
Mert szerintem az.
Kort is írjatok.
Hát. Az a gáz, hogy most mondanám, hogy gáz, de én se vagyok sokkal különb. 😅 Legalább nem vagy egyedül gáz. 😂😇
Jó, mondjuk volt már, hogy NEM önszántamból megesett(1-2 alkalom, de inkább így ,,megszorongatott,, mint megölelt és váratlanul puszit is kaptam egyszer(részeg volt a srác..), de egyik esetnél sem csak én voltam az egyedüli alanya.. de én nem öleltem meg, hanem csak ő engem szóval nem gondolom ,,érvényesnek,, egyszer viszont visszagondolva volt egy adott alkalmam amikor meg is ölelhettem volna egy srácot, de nem tettem (csoportos elköszönés volt, külföldön voltunk, a külföldiek mindenkit megöleltek, csak mi 2en, magyarok egymást nem...)), vagy családtagot öleltem (unokatesó, másodunokatesó, másik rokonok, stb., de az nyilván most nem számít).
Szóval igeennn...😅
19L
Szerintem itt elég sokan vannak ezzel így. Ilyeneken felesleges gondolkodni hogy gáz-e vagy sem. Tegyél érte. Ha most ezt egy 40 éves mondaná az már rosszabb lenne de te fiatal vagy.
19
Így alakult, ennyi. Én nem tartanék gáznak senkit emiatt
Mondjuk azért lehetnek szociális problémáid, de azon lehet alakítani.
Nem gondolnám cikinek. Viszont számomra elképzelhetetlen, hogy ez hogy lehetséges. Mármint lehet, hogy én vagyok túl közvetlen emberekkel körülvéve, de mi az osztályban öleléssel köszönünk egymásnak. (Vagyis a fiúk nyilván kezetfognak, de a lányok megölelik egymást és a fiúkat is.)
17/L
Szerintem nem ciki. De ezen változtathatsz. Szerintem szerezz egy lány barátot (ha még nincs), és kérdezd meg első ölelés előtt, hogy megölelheted e. Ha igent mond, megöleled, majd folytatod a hagyományt köszönéskor, elköszönéskor, vagy ha épp olyan kedvetek van.
Aztán, ha megszoktad az érzést, kereshetsz egy barátnőt, akivel ennél tovább is mehetsz.
Ui. : Nyugi, nekem az első öleléseim fiúkkal katasztrófák voltak (3 fiúval az 1. ölelésem), de most már van 2 srác, akit egész könnyen ölelgetek, és egyikünknek sem szörnyű érzés. 😂
A mi sulinkban anno a lányok se szokták egymást nagyon. Egyszer voltam Németországban, ott viszont mindenki mindenkit mindig. Szóval szerintem ez úgymond,,nyugati,, szokás, ami kezd elterjedni. (Mondjuk én kisvárosi gimibe jártam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!