Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az évfolyamon akivel tök jóban vagyok, és neki van egy lány osztálytársa akivel szintén nagyon jóban vagyok. Szeptember körül a fiú rám írt, és ezelőtt kb. 2 nappal mondta el a lány osztálytársa nekem, hogy bejön neki a fiú , így miután beszélgettünk, megkerdeztem ,hogy bejon -e neki a lany, es a végén összehoztam őket, a lánnyal ugyan még beszélek, de én azt hittem,hogy a fiúval is kialakult egy baráti kapcsolat, mert minden nap beszeltunk meg amiutan osszejottek kb 2 hetig, utána egyszerűen egy egyszerű sziára nem válaszolt. Aztán ma megkérdeztem, mi a baja, és elkezdi,hogy a sok hülyeségemmel kiérdemeltem,hogy ilyen bunkó legyen velem,meg ilyenek, és én meg értetlenül állok a helyzet előtt, ja meg azt írta ,hogy megunt(mármint engem)
2020. jan. 6. 00:43
 1/4 A kérdező kommentje:
2 nappal előtte mondta el**
2020. jan. 6. 00:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg ugye a szünet elso napjan tok jol elbeszelgettunk , a masodik napon egy sziara nem valaszolt.
2020. jan. 6. 00:44
 3/4 anonim válasza:
100%
Valószínűleg túl tapadós vagy. A barátod és a barátnőd már egy pár, most jobb esetben minden szabadidejüket egymás megismerésére fordítják. Közben meg itt vagy Te, aki mind a két féllel folyamatosan tartani próbálod a kapcsolatot. Valószínűleg ettől besokallt. Hagyd őket, majd keresnek ha szeretnének. Ha meg nem akkor minek akaszkodnál rájuk? Az se neked, se nekik nem jó
2020. jan. 6. 02:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Kiderült közben,hogy szákítittak, ma beszéltem a lánnyal...
2020. jan. 6. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!