Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Nem, semmi férfias nincs benne és már a nézéséből látszik, hogy cuccol. 10/1
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nagyon pedofil, igénytelen feje van. Szerintem nem is józan. 10/0
13/18 jó_csaj_vagyok válasza:
10/11
Egy 10-es skálán 11-es nincs xD
Nekem nem az esetem...
14/18 anonim válasza:
Biztos jó csaj vagy, mert a 10-es skálán x azt x/10-nek írják és nem 10/x -nek.
15/18 anonim válasza:
10/5
Teljesen átlagos. Nem csúnya egyáltalán, de nem is kifejezetten jóképű. Ezeken kívül sem az esetem
16/18 anonim válasza:
10/2 raneztem a 2. fotora es konkretan elkezdtem felni. Az 1. kepen meg nagyon pedofil feje van.
17/18 anonim válasza:
Istenem, mikor megy már ki a világból ez a szakállaskodási idiotizmus... Azt hiszik, attól lesznek férfiak, hogy bokrot eresztenek a nyakukon, közben meg egy kalapácsról nem tudná, melyik végén fogja meg, nem hogy egy zsák cementet megemelni.
18/18 anonim válasza:
Mindenki máshogy gondolja. Van akinek tetszik, van akinek nem, mert nem egyforma az ízlésünk. Nekem nem jön be annyira, de biztos van valaki akinek tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!