Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, hogy hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy hogyan éreztem? Fiúk, ti örülnétek vagy riasztó lenne?

Figyelt kérdés
4 hónapja ismerkedtem egy férfival, jól elvoltunk és mind a ketten együtt képzeltük a jövőt is, tehát hogy összejövünk és megpróbáljuk. A tegnapi nap elém állt és azt mondta, hogy most nem szeretne senkit, mert magára akar koncentrálni Ez az vagy sem az talán nem is lényeg, de arra gondoltam, hogy elmondanám neki én mit éreztem mikor ismerkedtünk és én mennyire élveztem a társaságát és érdekesnek találtam a személyiségét és a többi "nyálas" dolgot, de nem szeretném, ha rosszul venné kinmagat, nem akarom ezek utá letámadni.
2019. dec. 24. 21:30
 1/2 A kérdező kommentje:
*igaz vahy sem
2019. dec. 24. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát konkrétan elutasított, próbálta finoman hogy ne vedd magadra. Ezek után már semmi értelme, csak azon gondolkodna, hogy talán nem ment át a lényeg.
2019. dec. 24. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!