Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti örülnétek annak, ha valaki udvarol nektek?
17 éves vagyok. Lány.
Rengeteg aranyos lány van a suliban, de nem akarok rájuk írni, hogy 'Helló, eljössz velem randizni?
Szóval gondoltam, hogy valakinek udvarolnék úgymond. Van egy lány, akit picit ismerek és tényleg nagyon tetszik. Mindeeegy.
A kérdésem: ti hogyan reagálnátok, ha valaki odamenne, bemutatkozás, és adna nektek virágot, csokit, bármit.
Nem lenne fura?
Fiúk is.
Jól nézek ki. Nem vagyok egoista, csak őszinte. (ez nagyképűsen hangzott).
Nem nézek ki rosszul.
Máris jobb kicsit.
Esetleg valamilyen tanács ezzel kapcsolatban?
Nem tudom, hogy szereti e lányokat. Ennek ellenére meg akarom próbálni. Nem félek, hogy nemet mond, mármint de. De nem fogok belehalni.
Ő szuper édes és annyira gyönyörű a mosolya! És a szemei, jesszusom! És tudja, hogy létezem, mivel ebédlőben nézett már rám. :D
Egyik nap többször is rám nézett ott. Szóval, tudja, hogy létezem. Ennyi nekem elég.
Nekem nagyon bejönne ha udvarolna egy lány, tisztelném is ezért hogy meg meri tenni :)
Remélem összejön neked a csajszival, drukkolok ❤️
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!