Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy aszexuális lány számára...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy aszexuális lány számára milyen az ideális kapcsolat?

Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Aki szerint a párkapcsolat szex nélkül az barátság, az nem is tervez közös jövőt a párjával, nem akarnak mondjuk összeköltözni, esetleg családot alapítani, együtt leélni az életüket meg semmi ilyesmi? Kizárólag abban különbözik a kapcsolatuk a barátságaiktól, hogy a párjukkal lefekszenek? Nagyon fura ez a gondolkodásmód :O
2019. dec. 26. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Nekem van egy nagyon régi fiú barátom, nem néz ki rosszul, mindent tudunk egymásról és azt hiszem, nagyon szeretem, meg szeretek vele lógni. Soha nem volt még senkije egyikünknek sem, se szexuális kapcsolata. Soha nem is szoktunk róla beszélni, de azt már kitárgyaltuk, a jövőben is mindig együtt maradunk, egymás mellett fogunk lakni, együtt megöregedni...:"D na és ezt minek hívnátok?
2019. dec. 29. 21:27
 13/17 A kérdező kommentje:

#12: Senki nem állította, hogy mindent éles határok mentén lehetne kategorizálni. Bár ha mindenképp dönteni kéne, ez inkább szerelem köztetek, akkor is, ha ez ellen most tiltakozni fogsz.

Egyébként meg irtó nehéz egzaktul megfogalmazni, hogy mi a barátság, és mi a szerelem. Egy biztos: a kettő nem ugyanaz. A szerelem egy extra érzelmi kötődés két ember között. Olyan kötődés, ami sokkal inkább kizárólagos (barátod több is lehet egyszerre, szerelmed nehezen), két ember között értelmezhető (barátságnál nincs kizárva a kölcsönös barátság több ember között), és egy intimebb (intim nem egyenlő a szexualitással), bensőségesebb köteléket jelent. A szexualitás egy más kérdés. Ha nekem tetszik egy haverom, és néha összefekszünk, attól még nem leszünk szerelmesek. Akkor sem, ha a kapcsolatunk a koncencionális barátság-fogalmon túlmutat. Erre szokták mondani, hogy "barátság extrákkal". De a másik véglet is igaz: nem kell ahhoz szex, hogy két ember szerelmes legyen egymásba.

2019. dec. 30. 01:34
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
tegnap 21:27 Én ezt queerplatonic kapcsolatnak nevezném. Én is ilyesmit szeretnék, csak nem egymás mellett lakni, hanem egy háztartásban.
2019. dec. 30. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ahol a másiknak elég ha csupán a kezét szeretném fogni.

Más módon is lehet kényeztetni szívem szerelmét. Megmasszírozom a hátát, készítek neki valami finomat, megosztok vele olyan érdekességeket amelyek felkelthetik a figyelmét. Elviszem egy szép helyre és a vállára hajtom a fejem.

Még nem volt kapcsolatom, de biztos lesz majd aki nem mohó és nem akar testileg.

18/L

2020. jan. 26. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Miért vannak lepontozva a válaszok?
2020. jan. 27. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha szeretnél privátot kapni,akkor inkább írd ki a korodat kérdező.Én igazából inkább demiszexuálisnak mondom magam.(Csak akkor vonzódok testileg valakihez,ha van mellé érzés is.Viszont simán letudnám élni az életem szex nélkül.)Nekem az ideál kapcsolatom:Én szeretem megölelni/puszilni/csókolni a párom.Sok viccelődés,beszélgetés csak az alap dolgok ami egy kapcsolatba van.
2020. ápr. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!