Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lánnyal, hogy kezdjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánnyal, hogy kezdjek elbeszélgetni?

Figyelt kérdés
Ha oda megyek, vagy ő jön oda. utcán, buliban, stb? Pl buliban megkérdezhetem, azt, hogy akar e táncolni. De ha egy csaj oda jön aki tetszik. És elkezd nekem táncolni általában inkább megfogom a derekát előszőr. De ha nincs valami érdekes amibe bele vághatnék akkor, csak annyit tudok kérdezni, hogy. Miujság vagy hogy van. És ez minden csajnak megfelel mint első kérdés? Csak az első pár mondatba nem vagyok biztos, hogy jó e. De utána tudom folytatni a beszélgetést! De nem csak buliban fordúlhat elő, hogy ezeken kívűl nem lehet mással indítani a beszélgetést. Még pl neten is előfordul vagy máshol is. De neten a leggyakoribb, nem értem azok a lányok mit várnak akikre pl rá írnak facen pl egy sziával vagy hasonlóval?! És az neki nem jó, ő akkor nem ír vissza.. Pláne, hogy akkor kezdenek el kommunikálni, mert a elején mit írjon a fiú? És én nem szeretek első találkozáskor meghívni egy csajt. Max akkor ha már hosszú időt elvoltam vele jól! A felszineseket meg elakarom kerűlni. Gondolom az olyan csajok akik ezek miatt elutasítanak egy fiút felszinesek. És remélem nincs sok belőlük. Na meg remélem már nem az lett a normál, hogy csak annak van esélye, aki felkapott, pénzes, menő, páwa, "mindenben a legfullosabb", stb

2019. dec. 14. 19:46
 1/6 A kérdező kommentje:
17/F lettem nem reg.
2019. dec. 14. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Ha buliban vagy és szeretnél vele beszélgetni..esetleg megkérdezheted, hogy ismeri e az adott számot. Szereti? Milyen zenét hallgat? Ezután már menni fog.

Vagy kérdezd meg, hogy sokat táncol e.

Először is, ha neten akarsz valakivel beszélgetni: már azzal kezd, hogy szerinted csinos és szeretnél ismerkedni, ha neki ez rendben van és nincs barátja. Ezután jöhet a többi.

Én általában béna viccel kezdem, amit cukin béna leszek, de én lány vagyok.

Vagy írj bármit, azután pedig: bocsi, nem akartam unalmasan kezdeni a beszélgetést, hogy elnyerjem tetszésedet. (Picit hülyén hangzik, de nálam bevált, +pont, ha az írásodon tényleg az látszik, hogy érdeklődsz iránta és nem meg akarod khmmözni)

Basszus, hívd el randira! Ne csak ellegyél vele jól, és majd azután. Egyből tudja már szegény lány, hogyan is értelmezed a kapcsolatotokat.

Valamiért úgy érzem, hogy bunkó vagy. Mármint: "és remélem nincs belőlük sok" "Na meg remélem.." "És én nem szeretek..." "Pláne.."

Éssel nem kezdünk mondaton. El sem hiszem, hogy 17 vagy már. Nekem 2.-ban megtanították.

Azért remélem sikerül valakivel randiznod.

2019. dec. 15. 08:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bunkó, csak nem szeretem azokat a lányokat akik el vannak szálva maguktól és észre sem veszik, mert azt hiszik a mai világban már minden normális dolog!
2019. dec. 18. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezektől a *buliktól" ne várj csodát és ne legyél meglepődve, ha ott a gazdag/páwa srácok fognak elkelni.

Egyébként meg 17 évesen még nem kell betojni a barátnő téma miatt. A legjobb lenne számodra egy kis önismeret. Ha megismered magadat, valamennyivel több esélyed van a hozzád illőt megtalálni.

2019. dec. 19. 23:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert, miért azok a srácok? Egy buli sem csakis arról szólhat, hogy hentergünk és kész! Ott is lehet kapcsolatot is találni! És, de bekell tojni mert lassan kezdem öregnek érezni magam. Na meg azt mondta nekem 1-2 haverom, hogyha 18 évesen nem. lesz senkim. Akkor egy gáz csicska senki leszek! És ismerem magam. Amúgy meg gondolom az nem ciki ha több csaj táncol és rá megyek az egyikre!
2019. dec. 21. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, lehet kapcsolatot találni, aha 😂

Komolyan mondom olyan naiv vagy, kb senkinek nem kell egy tapasztalatlan szűz tinifiúcska

2019. dec. 21. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!