Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal, hogy kezdjek elbeszélgetni?
Ha buliban vagy és szeretnél vele beszélgetni..esetleg megkérdezheted, hogy ismeri e az adott számot. Szereti? Milyen zenét hallgat? Ezután már menni fog.
Vagy kérdezd meg, hogy sokat táncol e.
Először is, ha neten akarsz valakivel beszélgetni: már azzal kezd, hogy szerinted csinos és szeretnél ismerkedni, ha neki ez rendben van és nincs barátja. Ezután jöhet a többi.
Én általában béna viccel kezdem, amit cukin béna leszek, de én lány vagyok.
Vagy írj bármit, azután pedig: bocsi, nem akartam unalmasan kezdeni a beszélgetést, hogy elnyerjem tetszésedet. (Picit hülyén hangzik, de nálam bevált, +pont, ha az írásodon tényleg az látszik, hogy érdeklődsz iránta és nem meg akarod khmmözni)
Basszus, hívd el randira! Ne csak ellegyél vele jól, és majd azután. Egyből tudja már szegény lány, hogyan is értelmezed a kapcsolatotokat.
Valamiért úgy érzem, hogy bunkó vagy. Mármint: "és remélem nincs belőlük sok" "Na meg remélem.." "És én nem szeretek..." "Pláne.."
Éssel nem kezdünk mondaton. El sem hiszem, hogy 17 vagy már. Nekem 2.-ban megtanították.
Azért remélem sikerül valakivel randiznod.
Azért ezektől a *buliktól" ne várj csodát és ne legyél meglepődve, ha ott a gazdag/páwa srácok fognak elkelni.
Egyébként meg 17 évesen még nem kell betojni a barátnő téma miatt. A legjobb lenne számodra egy kis önismeret. Ha megismered magadat, valamennyivel több esélyed van a hozzád illőt megtalálni.
Persze, lehet kapcsolatot találni, aha 😂
Komolyan mondom olyan naiv vagy, kb senkinek nem kell egy tapasztalatlan szűz tinifiúcska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!