Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a lány meglöki a fejem vagy a hajamat simogatja, piszkálja?
Kényszerbeteg.
Vagy tényleg megvan a szimpátia, de nem tudjuk, hogy milyen viszonyba vagy vele, beszéltek-e amúgy stb. a körülmények hiányában, nem tudunk mit mondani, persze az esély megvan. Vagy csak jó a hajad, és közvetlenebb típus, aztán neki természetes hogy piszkálja ha neki tetszik.
A gimnáziumban a hátam mögött ülő osztálytársnőm állandóan a hajamat, nyakamat, fülemet arcomat piszkálta óra alatt. Nekem az alacsony, megfelelő helyeken kellően domború csajok jönnek be, ő meg magasabb volt nálam és sima mint a nagyalföld, így nem érdekelt, meg sem próbáltam megtudni, hogy tetszem-e neki, vagy csak egy rossz szokás ez nála.
Viszont következménye lett a kezéből sugárzó melegnek: a négy év alatt olyan érzékeny lett a bőröm a hősugárzásra, hogy tök sötét szobában is meg tudom mondani, van-e és merre valamiféle hőforrás, például egy másik ember, vagy meleg tárgy. Megérzem távolról is, hogy meleg-e a leves, vagy a víz a kádban, vagy forró-e még a vasaló, vagy már kihűlt. Legérzékenyebb a nyakam, homlokom, arcom. A gimi vége felé már azt megéreztem, ha közeledett a keze felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!