Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha úgy érzem sose leszek képes kapcsolatba kezdeni?
Figyelt kérdés
Soha nem volt még párkapcsolatom. Ha valaki elkezd felém közeledni megijedek és valahogy “eltaszítom” magamtól és csak később gondolok bele hogy ha ott másképp cselekedtem volna talán máshogy történt volna minden. Megijedek hogy mi van ha mégse tetszek neki a súlyom miatt, vagy félre ismer és nem is olyan vagyok mint amilyennek gondol. Kezdem már kicsit gázul érezni magam hogy kb apácaként élem az életem mert még soha nem volt senkim, első csókom se volt. 19/L2019. dec. 9. 21:25
1/7 anonim válasza:
És az nem lehet, hogy szimplán nem találkoztál még kitartó pasival, aki nem adja fel, érzi rajtad, hogy csak félsz, bizonytalan vagy?
2/7 anonim válasza:
Szerintem az alkohol megoldást jelent, persze csak mértékkel.
3/7 anonim válasza:
velem is ez van
tobb fiu is probalt mar osszejonni velem
nyitni felem de valahogy mindig eltaszitottam magamtol
a legutobbi meg mindig tart
mar majus ota
de ha gondolod irj ram privatban nyugodtan es tudunk rola beszelni
4/7 anonim válasza:
A súlyod miatt?
Hány kg vagy és milyen magas, ha szabad kérdeznem?
5/7 A kérdező kommentje:
180 centi, kb 115-120 kiló
2019. dec. 14. 20:57
6/7 anonim válasza:
Szia, szerintem ne a súlyoddal törődj, vannak olyan srácok akiket pont ez izgat fel. :) Ha szeretnél erről beszélgetni, akkor írj privit.
7/7 anonim válasza:
Lehet picit későn írok, viszont ezt muszájnak éreztem; a súlyod miatt egyáltalán ne aggódj. Ha te jól érzed magad a bőrödben és nem érzed hátrányát az ismerkedésen kívül, esetleg valamilyen ok miatt nem tudsz magadon változtatni, akkor emiatt igazán nem kell aggódnod. Egyébként is, nagyon sok minden múlik a genetikán, az alkaton, azon, hogy milyen arányban terül el rajtad a felesleg. Viszonylag magas is vagy, tehát valamelyeset ez is hozzásegít. Meg amúgy is, egy nap lesz majd olyan, aki úgy szeret ahogyan vagy, és te is viszonzod ezt. Hidd el, ahhoz képest fiatal vagy még, ráadásul ha ezen rágódsz, akkor ténylegesen később jön el az, amire vársz. Ne hibáztasd magad, ne keresd a nagy őt olyan görcsösen, csupán élj és próbálkozz. Legyél önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!