Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan utsitsam vissza oket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utsitsam vissza oket?

Figyelt kérdés

nos, megtudtam hogy 2 lany osztalytarsamnak is tetszem

viszooont ezzel van egy problemam

nekem a lanyok egyatalan nem az eseteim

es most nagyon panikolok mert nem akarok senkit megbantani de tenyleg nem tudom hogy ezt hogy kozvetitsem ugy hogy ne legyen kinos

2019. dec. 5. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Addig amíg nem kezdeményeznek semmit nem kell sehogyan sem. Ha viszont megteszik akkor mondd el az igazat, nyilván nem bántóan, hogy te nem érzel irántuk hasonlóan.
2019. dec. 5. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
de jezusom az olyan kinos lesz hogy “bocsi de homi vagyok”
2019. dec. 5. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell megmondanod az okát, csak azt, hogy nem akarsz semmit tőlük.
2019. dec. 5. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
lyuk van rajtuk csináldmármeg mindkettöt. 10 év mulva meg bánnád hogy kimaradtak .hajrááááááá
2019. dec. 6. 02:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy menetre hülye lennél kihagyni,kicsit közeledsz feléjük aztán ott hagyod ha megvolt,nem szép dolog persze de aki annyira mázlista hogy ráhajt 2 is,akkor nehogy kihagyd,még lehet élveznéd is
2019. dec. 6. 07:10
 6/6 A kérdező kommentje:
omg de meg mindig meleg vagyok
2019. dec. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!