Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír már vissza?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit úgy 2 hete ismertem meg fb-on. Az írásaiból úgy tűnt, hogy bejövök neki. Aztán találkoztunk, és megcsókoltam. Azóta nem igazán ír vissza, ha beszélünk is, csak pár üzenet. Mit tegyek hogy a régi legyen a beszélgetés?2019. nov. 25. 17:41
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem várnod kellett volna azzal a csókkal még. Ő valószínűleg nem volt még kész rá, nem akart nagyon kellemetlen helyzetbe keverni magát ezért talán hagyta és nem húzta el a fejét. Talán tudsz tenni valamit ez ellen. Vagy vársz pár hetet vagy 1-2 hónapot és addig nem keresed nem írsz neki stb... Vagy valamilyen módon megpróbálsz vele kettesben beszélgetni és őszintén bocsánatot kérsz. Nyilván ne így indítsd a beszélgetést (és ne neten), mert lehet hogy nem is ez volt a gondja, de mindenfelekepp hozd fel, hogy ha az miatt haragszik, akkor azt sajnálom.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak utalt arra, hogy többet is akar, mert olyan dolgokat írt, amiből szinte egyértelmű volt. Még a találkozás után is írta, hogy szeret, de azóta már nem is beszélünk. Ezért is nem értem.
2019. nov. 25. 19:13
4/5 anonim 

válasza:

Az hogy valaki arra utal, hogy többet akar, nem azt jelenti hogy rögtön az első találkozáskor meg kell csókolnod. Egyébként nem biztos hogy csók miatt nem ír vissza (valószínűleg az is benne volt) az is lehet hogy miután találkoztatok, ahogyan beszélgetettek, már nem érezte azt hogy többet akarna tőled. Valakivel beszélgetni Facebookon és élőben két különböző dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert élőben nagyon aranyos volt, a fejét is rám hajtotta. Én meg ekkor csókoltam meg.
2019. nov. 25. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!