Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kavarás?
Testileg mettől-meddig mentek el azzal akivel kavartok?
Érzelem van benne? Beszelgettek (pl. messengeren)És mennyire célja, hogy megismerd a másikat (lelkét)?
Egyik baratnőm azt mondta, hogy a sraccal csak kavarok és felmerult bennem a kérdés, hogy ez mit is jelent 🤔
16l
Ált. a 14-16 éves tinilányoknál olyan előforduló jelenség, ami abban merül ki, hogy messziről nézik egymást egy "szerencsés" fiúval, illetve a merészebbek néha-néha egymásra is mosolyognak.
Brit kutatók felmérték, hogy az esetek kb. 95%-ban ezekből biztos, hogy nem lesz -a tinilányok által használt kifejezés szerint- "kapcsi".
Neves életmód tanácsadók szerint pedig tökéletes tevékenység időpazarlásra.
Hát én kavartam egy fiuval nyaron bar igazából ő mondta, hogy mi csak kavarunk. Az abból állt, hogy voltak érzéseim felé nem túl erősek egy kapcsolathoz/szerelemhez elégtelen számomra és tetszett nekem fizikailag de talán nem volt elég érzelmi kötődésem hozza, hogy lefeküdjek vele vagy se fizikailag se érzelmileg nem teszett eléggé és nem kötődtem hozzá eléggé. Bár igazából ez kérdőjeles mi volt mert sokat smaroltunk, voltak romantikus pillanataink, orakat dumaltunk messengeren ha epp nem egyutt logtunk és telleg mindent megdumaltunk. Az elején voltak erzeseim de valahogy megszűntek mondjuk jo is mert nem minositem inkabb a sracot. Tapasztalatnak jo volt de hosszútávra koszi nem kellett volna a gyerek. A kavarás talán az amikor meg csak úgy alakul kettotok kozott valami inkabb fizikai vonzalomra tamaszkodo dolog még nem komoly érdeklődes.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!