Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom éreztetni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom éreztetni vele?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom a volt barátnőmmel éreztetni, hogy vissza szeretném szerezni? Ismét elkezdtünk beszélgetni egy pár napja, és szeretném ha érezné, hogy küzdök érte, hogy újra együtt legyünk.
2019. dec. 3. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Hivd ki találkozni,vagy akar kajalni vagy akárhova,amikor találkoztok emlegesd milyen jo volt amikor együtt voltatok.

Érdeklődj felőle,hogy van,figyelj oda rá.

Nem tudom mennyit voltatok együtt és hogy mi miatt szakítottatok,de próbáld meg vele megbeszélni mit csináltatok rosszul,mi lett volna jobb,min kellett volna változtatni.

Majd írd meg mi lett :)

2019. dec. 4. 06:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Na?
2019. dec. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!