Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, hogy mi van köztünk? 16l
Sziasztok!
Van egy fiú, aki 2-3 évvel idősebb nálam. Már 4 éve ismerem, de csak egy táborból, és csak ott szoktunk találkozni évente 3 alkalommal kb, nyáron két hét, a többi évszakban 4-5 nap. Már 2 éve egész jóban vagyunk, sokszor jön oda hozzám és megölelget, beszélni többször is szoktunk, és van, hogyha pl kanapén vagy ágyon egymás mellett ülünk, odahúz magához.
Nem hiszem, hogy szerelmes enne belém, viszont barátok biztos hogy vagyunk, és én is nagyon kedvelem őt. Viszont a táboron kívül sosem szoktunk beszélni, írogatni sem...én meg nem merek ráírni, mert félek, hogy úgy gondolja, hogy a barátságunk csak ilyen "táboros" dolog, és amúgy meg nem szeretné.
Pedig amikor megölel, viccelődünk, beszélgetünk, nem úgy tűnik, mintha ezt gondolná.
Veletek volt már hasonló? Mi sült ki belőle, van valamilyen tanácsotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!