Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért féltékeny, ha nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékeny, ha nincs köztünk semmi?

Figyelt kérdés
Van egy lánybarátom, pár hónapja ismerem, és elutasított. Elkezdtem full haverként kezelni és mondtam neki, hogy van egy csaj aki bejön nekem, erre ő teljesen bevágta a féltékenyt. Nem tudtam hirtelen hova rakni a helyzetet, de még most sem igazán tiszta. Valaki aki tapasztalt ilyet vagy érti a gondolat menetet az irja le légyszi mi lehetett ez, mert nem hagy nyugodni a gondolat.
2019. okt. 23. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Beléd van esve, de még ő sem teljesen tudja. Kezdj el közeledni felé..de ne túl direktbe
2019. okt. 24. 00:12
 2/6 October15 ***** válasza:
Nőből van. Szimplán nem szeretik ha azt ecseteled nekik hogy egy másik lány mennyire marha jó. :D Yep akkor se ha nem akarnak tőled semmit. Akkor sem ha tudjátok egymásról hogy a másik biztos nem akar semmit. Soha, semmikor, sehol, semmiért. + Attól hogy barát még nem kell elfelejteni a tényt hogy lány.
2019. okt. 24. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyaltad eléggé körbe a csajt ezért tudatosult benne, hogy eldobott téged (azaz túljátszotta az eszét) és most nem őt dicsőited hanem egy másikat.. Ugye te se hiszed azt hogy szerethet egy ilyen tiszta szivből? :))
2019. okt. 24. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem itt arról lehet szó hogy amikor meg kaphatott volna nem akart téged, most pedig hogy már úgymond tovább léptél már nem tetszik neki a dolog. Lehetne az is hogy rájött mégis érez irántad valamit, de nem hinném hogy erről lehet szó.

Vannak olyan lányok akiknek imponál ha tudják hogy tetszenek valakinek és nem tetszik neki ha az illető továbblép.

Ezekből viszont neked kell eldöntened hogy melyik a legvalószínűbb, mivel én nem ismerem őt olyan jól mint te.

2019. okt. 24. 17:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Azzal az indokkal utasított el, hogy Ő nem akar kapcsolatot. Én ezt úgy értelmeztem, hogy csak leráz. 16 éves én 17 vagyok. Volt barátja, de az neki csúnyán ért véget.
2019. okt. 24. 20:45
 6/6 anonim válasza:
egy nőnek akkor is kell a rajongásod, ha nem akar tőled semmit :D
2019. nov. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!