Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnem kellene magam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kellene magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy barátom, 18 évesek vagyunk. Az ő családja elég gazdag, szinte csak tommy hilfiger, hugo boss, calvin klein cuccokat látni rajtuk. Legdrágább ruhák, táskák, óràk, ékszerek.. A barátomnak van egy bátyja, akivel jól kijövök, és kérdeztem tőle, hogy mit vesz a barátnőjének karácsonyra, illetve hogy én mit vegyek a testvérének vagyis a baràtomnak. Mondta, hogy ő arany láncot vesz a lánynak, tavaly pandora szettet kapott kb 180ezer Ft értékben. Louis vuitton táska szülinapra, stb..

nekem nincsen saját keresetem, gimibe járok, nem tudok apukámtól több tízezret kérni ajándékokra. Előre félek, hogyha karácsonykor megyek nála, nem tudom mit fogok vinni, tudom, hogy nem ez számít, de mégis van egy kis rossz érzésem, hogy én nem tehetem ezt meg. Mi sem vagyunk szegények, de nincs pénzünk tommy hilfiger és egyéb neves márkájú cuccokra.

Mi tévő legyek ? Működik így egy kapcsolat hosszútávon ?

2019. nov. 29. 23:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Ebből lehetnek gondok. A saját ligádban kellene keresgélni.
2019. nov. 30. 00:01
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
A legszebb ajándék mindig a szívből jön.❤❤❤❤❤😘😍😁😇
2019. nov. 30. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

És eszedbe se jusson szégyellni magadat azért, amiről nem tehetsz!

#2voltam

2019. nov. 30. 00:04
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy én is elég nagy ajándék vagyok😄💝🎁 jó ajándék amúgy is szívből jön.
2019. nov. 30. 00:12
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

3 évig jártam egy mélyszegénységben élő lánnyal. Én sem vagyok kőgazdag, szóval azért a százezres ajándékok nekem sem mentek volna, de a lánynál hadd ne részletezzem, hogy néha villany sem volt, ha nem tudták befizetni...

Egy másodpercig sem okozott gondot, hogy nem fog tudni több tízezres ajándékokat adni. Sőt, tudod, elcsépelt közhely, de igaz: sokszor többet ér az, ami szívből jön, mint az, ami a pénztárcából.

Nem mondom, hogy személy szerint nála ez működni fog, de amennyiben nem, akkor legalább kiderült, hogy egy anyagias pasast fogtál ki, aki jobban szereti a pénzt, mint téged.

2019. nov. 30. 00:33
 6/13 anonim válasza:
12%
Igaza van,keress magadhozvalót.
2019. nov. 30. 01:33
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Elárulok valamit: a barátodnak sincs pénze. A szüleinek van, az nem ugyanaz. Ha a szülei pénzére vágna fel, ki kell röhögni. Ha szeret téged és normális az értékrendje, nem lesz gond.
2019. nov. 30. 05:42
 8/13 anonim válasza:
22%
A puncidat add neki ajándékba😉
2019. nov. 30. 06:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem készíts valamit saját magad, ami jellemző vagy kedves a barátodnak. Olyat úgy sem lehet pénzért kapni. Amúgy meg ha netán érezteti veled, hogy neked nincs annyi pénzed vagy emiatt el van szállva magától, akkor az nagyon nem egészséges, mert mindig ezen fogsz szorongani. Ha nem ilyen, akkor meg nincs min aggódnod.
2019. nov. 30. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a barátod a gazdag,hanem az anyja,apja.
2019. nov. 30. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!