Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám tudatni vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám tudatni vele hogy én nem akarok tőle semmit? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az van hogy egy fiú randira hívott, én meg zavaromban azt mondtam hogy lehet és hogy majd akkor írjon rám. Ő rám is írt hogy hol találkozzunk én meg azt írtam hogy inkább először csak irogassunk egymásnak. De rájöttem hogy én semmit sem akarok tőle, meg nekem egyátalán nem jön be. Hogyan tudassam vele hogy nem akarok semmit úgyhogy ezt mondtam neki és írtam??

2019. nov. 29. 18:31
 1/3 Modeler ***** válasza:
100%
Pont így ahogy leírtad, nem gondoltad át jól, ne haragudjon, Neked nincs kedved hozzá.
2019. nov. 29. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2019. nov. 29. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki őszintén hogy meglepetten ért a kérdése így meg gondolás nélkül mondtad azt amit mondtál. Mondd meg hogy sajnálod, nem akarod őt megbántani de te nem szeretnél tőle úgy semmit.
2019. nov. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!