Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nem erre gondoln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék nem erre gondolni mindíg?

Figyelt kérdés
Az iskolában a padtársam egy nagyon aranyos lány, akibe lehet szerelmes is vagyok, de nem vagyok biztos benne. És órán mindíg arra gondolok, mikor a szemem sarkából látom, meg érzem az illatát, meg a jelenlétét meg minden, hogy mennyire megölelném, vagy ráhajtanám a vállára a fejem vagy valami, de nem lehet:( És ettől figyelni se tudok nagyon. Igazából elülni nem szeretnék mellőle, mert imádom, de ez meg zavaró:( 16/F
2019. nov. 28. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg
2019. nov. 28. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:

És mégis, mi kellene, hogy biztos legyél??

Mit nem lehet ezen eldönteni?

2019. nov. 28. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ki kéne derítened hogy a lánynak hogy áll a szerelmi élete és ha nincs neki senki, akivel alakul, vagy akár kapcsolatban van akkor próbálkozz be nála.

És ha van neki valaki, keress egy másik lányt, aki még akár ennél a lánynál is jobban vonz

2019. nov. 28. 20:07
 4/6 gublug ***** válasza:
80%

Lassan 3 hónapja ülsz mellette. Valahogy ki kellet volna derüljön, hogy kapós e vagy sem.

Ha elég laza vagy és fesztelen tudsz lenni csináljatok közös programokat.

Én pl. azt mondanám, hogy:

Figyi, nagyon jó a parfümöd. Sok a büdös ember, főleg a dohányosok. Van kedved egy kólát meginni a büfében?

2019. nov. 28. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy eléggé vonzódom hozzá, sokkal jobban, mint a többi lányhoz, de ez még nem az, mint amit szerelemnél szoktam érezni. Ezért nem tudom eldönteni.
2019. nov. 28. 21:56
 6/6 gublug ***** válasza:

Nézd. A helyzet az, hogy nem tudsz figyelni.

Miért nem? Mert érdekel ez a csaj. Vagy így, vagy úgy.

Mi az oka, hogy nem tudsz figyelni? Hozzá akarsz érni? Bújni? Birkózni? Dumálni? Vagy csak jó az illata?

A válasz a kérdésedre, hogy gyökérokot kell kideríteni

vagy lebeszélni magad a csajról. Ezt úgy tudod megtenni, hogy tudatosítod a lánnyal való kapcsolatod hátrányait.

2019. nov. 29. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!