Félek a haláltól és mindig csak a legrosszabbra tudok gondolni. Nem csak magammal kapcsolatban, hanem bizonyos helyzetek, szeretteim betegsége is ezt váltja ki belőlem. HOgyan küzdjem le?
Ahogy múlik az idő ez csökkenni fog. Én is mindig mindenhol halált láttam. Ha vártam a buszt, elképzeltem, hogy valaki véletlen meglök, én meg kiesek a busz elé, stb. Most 36 évesen már csak néha jut eszembe. 20 évesen legalább napi 30x.
Nem normális, de nem mentem vele dilidokihoz
Szevasz. Idővel múlik ez a rossz gondolat benned. Az agyad ismétli csak, mert ezt Te akarod. Próbáld ezt a nem jó menetet egy másik sokkal jobb, vagy szebb gondolatra cserélni. Mondjuk amikor rád jön ez a negatív szellemiség akkor egy virágos rétre, strandra vagy legjobb barátodra gondolj. Képzeld el, hogy piszkos víz van a poharadba és csak úgy tudod tisztára cserélni ha mindig öntesz bele a vizes palackodból. Így sokat kell használni az ásványvizes üvegedből vizet.
Beszéld át ezt a szüleiddel, vagy a legjobb barátoddal, vagy csak beszéld ki valakinek.
Ha másként nem megy javaslom egy beszélgetést pszichológussal, megéri.
Amit most átélsz az egy természetes dolog hisz szereted a nagyszüleidet. Ezen a legtöbb ember átesik. Nálad kicsit tovább tart. Ha elfogadod a halált mint az élet velejárója könnyebb lesz. Én ezt elfogadtam egy ideje. 52/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!