Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem őt?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 5 hónapja vagyunk együtt.. Eddig a kapcsolatunk mondhatni zökkenőmentes volt bár voltak nézeteltéréseink
De az utóbbi időben szörnyű
Pár napja volt és buli ahol érdekes dolgok történtek
Alapból úgy kezdődött hogy olyan társasággal voltunk akikre nem szamitottam, nem szólt nekem..nem az én tarsasagom volt és nem ereztem magam jól
Utána a buliban oda jött hozzánk és mindenféle rossznak el hordott engem ő csak nevetett míg én megvédtem magam.
Utána a buliban oda mentem a baratnőimhez és valaki megfogta hátulról a seggem(hátra néztem és nem tudtam eldönteni ki volt)
Barátomnak elmondtam annyi reakciót váltott ki: legalább volt egy jó napja
Szörnyen éreztem magam..nemtudom eldönteni hogy akarom e ezt az egészet
.
2019. nov. 26. 15:41
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben minél hamarabb szakítanék vele. Ha még érdekled is, nem megengedhető, amit csinált!
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi kimaradt hogy a haverja hordott el mindennek
2019. nov. 26. 16:07
3/4 anonim válasza:
Szerintem is szakíts vele. Mindkét esetben elég taplón reagált a barátod. Nem figyel rád, nem törődik az érzéseidet, és veled sem nagyon. Sajnálom, nem akarlak megbántani, de szerintem minél előbb hagyd ott őt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!