Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok válogatós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok válogatós szerintetek?

Figyelt kérdés

Az van, hogy én a fiúk terén válogatós vagyok, nekem nem mindegy hogy milyen a másik.

Vannak igényeim, hogy nekem mi jön be és ettől nem fogok eltekinteni, mert csak olyannal állok le aki minden oldalról teljesen bejön számomra.

Belsőleg is és külsőleg is.

17 vagyok, eddig még nem igazán volt rendes kapcsolat mert kavartam ugyan pár fiúval már, de egyikkel se jött össze.

Egyébként nálam úgy van, hogy én szeretek kinézni magamnak valakit, akkor biztos hogy bejön nekem és eddig ez mindig kölcsönös volt, csak mégse lett belőle semmi.

Az nem mindig nyerő nálam ha én vagyok valakinek a kiszemeltje mert az nem biztos hogy nekem is ugyanannyira bejön.

Lehet hogy tényleg nagyon válogatós vagyok, elismerem. De előbb utóbb biztos találok olyan srácot aki teljesen megfelel mindenben. Csak néha tényleg rámjön már ilyen hangulat meg érzelmek hogy nekem is jó lenne már valaki, főleg amikor szerelmeseket látok.

De nálatok is van ez így, vagy mit gondoltok? Szerintem fprdított esetbe a fiúknál is van ilyen.

2019. nov. 19. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"De előbb utóbb biztos találok".

Aha. Teljesen biztos, hogy fogsz találni :D Én inkább úgy mondanám, hogy előbb-utóbb rájössz, hogy ne kéresd magadat, mert fontosabb az, hogy boldog legyél valakivel, mint az, hogy keresd a tökéletest, akivel láthatóan szintén nem lenne jó, mert akikkel "kavartál", azokkal is elmúlt a dolog.

Egy barátnőm ugyanezt csinálta, csak 18 éves korára már az egész város ismerte. Mindig kereste a tökéletest, aztán mindig talált egyet, majd elég hamar rájött, hogy nem az a tökéletes, mert nincs elég nagy farka, meg pénztárcája. Előbb-utóbb 22 éves lett, és most már 2 éve együtt van 1 valakivel, aki semmivel sem különb, mint a korábbiak, de belátta, hogy hülyeség, amit csinált.

2019. nov. 19. 11:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Én értem ezt, és van benne valami. Nem is a tökéletes kategóriát keresem amúgy, hanem aki inkáb számomra tökéletes. Meg tud tetszeni egy olyan is aki tényleg nem tökéletes (volt már rá példa hogy olyan tetszett meg), de a ki sugárzása, az adott külső és belső tulajdonságai pont megfognak engem. De azért könyörgöm, egy olyan személytől nyilván nem szeretnék úgy semmit, aki semmilyen szinten nem fog meg és nem hozzám való. Ez inkább egyénfüggő, hogy milyen a fiú, de eddig még nem jött össze.
2019. nov. 19. 11:18
 3/8 A kérdező kommentje:
*inkább
2019. nov. 19. 11:18
 4/8 October15 ***** válasza:
68%

Hát azt leszámítva hogy ennél p*csásabban megfogalmazva ezt még sosem láttam...: yep az emberek olyan csajokkal/pasikkal kezdenek akik az esetük. :D Ebbe most mi a megfejtés?

Alapvetően emberekről beszélünk és nem tökfőzelékről hogy válogatós legyél. Az elvárásaiddal akár még lehetnek is bajok de maga a válogatósság ide egy igen hülye kifejezés. :D Már kivéve ha kannibál vagy mert akkor passzol. Én pl csak szűz lányokat eszek elvégre te sem szeretnéd ha evés előtt valaki megdugná a szendvicsed nem?

Hogy az elvárásaid / igényeid mennyire reálisak azt meg hát akkor tudjuk meg ha pl leírod. XD

2019. nov. 19. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel baj, sokkal jobb mintha csak azért állnál össze egy fiúval hogy legyen valakid. Keress amíg meg nem találod
2019. nov. 19. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Majd megtanulod lejebb adni az igenyeidet vagy egyedul halsz meg.
2019. nov. 19. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

#2: akkor tisztázzuk: nincs olyan, hogy általánosságban tökéletes, ezáltal nincs jelentősége annak, hogy nem a tökéletes kategóriát keresed, hanem a számodra tökéletest. Mert így tévhitekben élsz, és azzal áltatod magad, hogy a cél érdekében te lejjebb adsz az igényeidből, mert neked nem a tökéletes pasi kell, csak számodra legyen a legtökéletesebb. Ez a fogalom relatív.

És én sem azt mondtam (#1 voltam), hogy a tökéletes kategóriát keresed, hanem azt, hogy számodra senki sem tökéletes. Mert aki korábban az volt, később már az sem volt az.

Egyébként addig válogatsz, ameddig akarsz, csak próbálj néha elmerülni a gondolataidban, hogy melyik igaz rád: nem létezik számodra tökéletes, vagy neked nem jó senki. Nem hiszem, hogy csak ennyi áll a dolog mögött, amit leírtál, mert érdekes, hogy több olyat is találtál, aki jó volt neked is, meg te is neki, mégsem lett semmi. Ez általában nem a fiún szokott múlni.

Szerintem szimplán nincs szükséged kapcsolatra, csak 'kavarásra', aztán amikor meglátsz párokat, megzavarodsz, és te is akarsz, de valójában te nem akarsz elköteleződni, még akkor sem, ha megtalálnád a számodra legtökéletesebb pasit.

Ezen gondolkodj el, szerintem, és megtalálod a választ a kérdésedre.

2019. nov. 20. 09:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erről van szó.. Lehet ez jött le, de akkor nem hiszem hogy jól fejeztem ki magam. Mondjuk akkor sem lehetne ilyet leszűrni mindebből szerintem. Nem csak kavarni akarok, egyáltalán nem az a célom. Jó lenne már valaki akivel rendes együtt lehetnék. Csak azért nem mindegy kit engedek magamhoz közel, kit engedek a bizalmamba, kivel lehetnénk egymás mellett, kihez tudnék vonzódni meg stb. Eddig voltak már olyanok akikkel el tudtam volna képzelni egy kapcsolatot. De nem, nem én voltam az akin múlt. Pont hogy mindig rajtuk múlt. Általaba az volt hogy egyből rámentek volna az emberre es ha már nem vagy benne bizonyos bevállalós dolgokba egyből akkor már nem érdekes. Szóval csak arra mentek volna. És kifogásként mindig felhoztak valamit. Illetve valakit, az ex. Többször volt már ez és kezd elegem lenni. Egyrészt ezért érzem rosszul magam ha látok más párokat, meg tényleg szeretnék valaki mellett lenni már én is. Tudom hogy később is eljöhet a nekem való, de rosszul érzem magam ha arra gondolok hogy 17 évesen még nem volt kapcsolatom. Főleg ha másokat látok, ilyen olyan kapcsolat nekem meg nem. Nem féltékenységből, csak én is akarnék valakit magamnak. De azért nem elégszek meg akárkivel aki csak a képbe jönne, csakazért hogy legyen valakim. Az még rosszabb. Inkább hozzám való legyen akit szerethetek teljesen.
2019. nov. 20. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!