Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönnétek olyan fiúval aki néha használ valamilyen drogot?
Ja, csak egyébként egy kipróbálásból és havi egyszeri alkalomból is lehet haláleset, és nekem nem igazán lenne kedvem gyászolni.
Van egy olyan lány aki drogozott, azt képzelte ő repülni tud és az erkélyről el akart repülni, csak éppen szárnyai nem voltak és majdnem belehalt. Elég kevésen múlt hogy ne haljon bele.
De csak nyugodtan, ti tudjátok mibe akartok bele halni, vagy annyira megsérülni..
Simán, csinálnám vele én is😎
Komolyra forditva a szót
Gondolom te is tudod, hogy az ekinek pl szeretet flash-et ad, ezért nem jönnek ossze olyannal, mert egy buliba bármikor megcsalhat. De kavarni bármikor, akar hosszabb távon is.😊
Ha ad nekem is, akkor igen:D
17/l
Úgy láttom van itt, jó néhány lány aki azért nem itéli el a drogot!
#11 Ne lsd-z, inkább próbáld ki a meszkalint, vagyis a kaktuszt. Sokkal jobb pszihedelikus élményt ad mint az lsd. És ez a legbiztonságosabb pszihedelikus szer! #13 Neked pedig nem kéne félned egy ekistől, igaz szeretet fleset ad. De ezt általában szokták tudni uralni, ha meg nem akkor meg ha van barátnője az illetőnek és fontos neki, nem csinálja. Kérdező a mefet még csoda, hogy tudod uralni. Az nagyon erős függőséget alakít ki, ha már valamit tolsz akkor inkább max negyed évente 1x pentedronoz! Én pl füvet most tegnap szívtam előszőr 5 hét után, most is csak mert ittas voltam. Eki sem étdekel most annyira, én a meszkát vagy valami hasonló pszihedelikus cuccot akarok kipróbálni. Illetve most még a kokó, speed és a 4-mec érdekel, kipróbálásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!