Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a szakállról és fültágítóról?
Figyelt kérdés
Tetszik, nem tetszik? Kizáró ok, vagy semleges ?
Kort is írjatok légyszíves :)
F22
2019. nov. 9. 18:15
1/21 anonim válasza:
Szakáll az még okés de a fültágító nem jön be vagyis inkább semleges.
20/N
2/21 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. Szakáll nagyon kevés embernek áll jól, de most divatból mindenki erőlteti. Engem zavar is, mert piros lesz tőle az arcom.
3/21 anonim válasza:
Szakáll: Minden férfit öregít, nekem nem tetszik. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kevés férfinak áll jól. A borosta az bejön. Az tud szexis is lenni.
Fültágító: Undorítónak tratom, a hodeg ráz tőle.
22/N
5/21 anonim válasza:
Szakall semleges, bar igen nagyon keves embernek all jol
Fultagito tetszik
18/L
6/21 anonim válasza:
Hát a szakáll számomra is semleges. És szerintem is kevés embernek áll jól,de ha mondjuk jól áll a szakáll és ápolt akkor vonzó is tud lenni.
A fültágító ,ha nem olyan nagy hanem egy kicsi az nem zavar .De olyan nagy átmérőjűek nem tetszenek ./L
7/21 anonim válasza:
Ez lány függő. Ne keseredj el ha neked pont szakállad van és fültágítód. Most tegyük fel h pont 5 lány írta h egyik se jön be nekik de van rajtuk kívül még ezer és abból többszáznak meg imponál. Nekem a szakáll bejön ameddig nem egy óriási bokor és fültágító sem zavarna. Amúgy meg ha az igazit keresed pont le fogja tojni h van e szakállad stb mert igazán szeret:))
9/21 anonim válasza:
A szakáll tetszik, ha jól áll a srácnak de a túl hosszút nem szeretem. A fültágító leginkább semleges amíg nem viszi túlzásba 😄
10/21 anonim válasza:
A szakáll tetszik, a fültágító nálam akár kizáró ok is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!