Mi a véleményetek a nyakon lévő tetoválásokról illetve a fültágítóról?
Ha engem kérdezel, mint nőt, semmi bajom vele. Akkor indulnál hátrányból, ha olyan munkahelyre jelentkeznél diplomásként, ahol ezt nem nézik jó szemmel. De lassan már ott sem okoz gondot.
Mindjárt jön az ellentábor. Vagy nem... :)
1.! Azt írta, kicsi és ízléses. Akkor sem? :) Nyilván az 3-4 centis már más tészta. Az nekem se jön be.
2. voltam.
Attól még ne nevezzetek már ellentábornak, hogy valami nem tetszik kettes. XD
A fültágítótól mindig is viszolyogtam, ki nem állhatom, szerintem csúnya. De az én környezetemben is vannak olyanok akiknek tetszik, és olyan lányok akik meg röhögnek rajta (nem jó értelemben :D ), de utóbbi a többség.
A tetoválással viszont nekem nincs bajom, ha szép és valami igényes. Max a kitétel hogy ne arcon legyen, mert olyat is láttam már.
Lehet hogy nem ront a tetoválás az emberen, de hogy nem javit semmit az biztos.
Ha valaki a nélkűl nem tud párkapcsolatot létesiteni, akkor azzal meg esélytelen.
A fültágitó meg egyenesen ronda.
Gusztustalan,primitív,feltűnősködős.
Ez a saját őszinte véleményem.
Nyilván van,akinek tetszik,meg bejön,nincs ezzel semmi gond,nem vagyunk egyformák.
Számomra általában véve a tetkók bejönnek, persze ez függ a mintától, de átlagban véve okésak.
Viszont nem létezik olyan fültágító, ami ne lenne undorító a számomra. Személyes vélemény, egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!