Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nyakon...

Mi a véleményetek a nyakon lévő tetoválásokról illetve a fültágítóról?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés ,hogy annak ellenére hogy sokan előítéletekkel kezelik a nyakon lévő tetoválásokat illetve a fültágítókat mégis a többségnek már elfogadható? Jómagam alapból (mivel férfi vagyok) hátrányból indulok a párkeresésben egy kicsi de "ízléses" fültágító illetve max egy 5-6 cm-es tetoválás a nyakamon nem rontaná tovább az esélyeim? Nőkhöz is szólnék ezáltal ,hogy mennyire tetszenek az ilyesfajta férfiak? Vagy inkább kerülitek őket? Mennyire számít ez nálatok hátránynak? Illetve mindenkihez szólna a kérdés ,hogy mi a véleményetek róla?
2018. ápr. 22. 13:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

2es vagyok.

Hát nem tudom, de szerintem ezzel a fültágítóval nincs semmi baj, amit a kérdező linkelt.

2018. ápr. 22. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Valaki írta, hogy ne nevezzem ellentábornak. Nem is volt szándékomban, de az ilyen kérdések mindig megosztóak. Van, akinek tetszik, van, akinek nem. El kell fogadnunk egymás véleményét. Ennyit akartam csak írni a 2-es írásomban.
2018. ápr. 22. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok lenne a nyaktetoválás is, a fültágító is.
2018. ápr. 22. 14:05
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Jesszus, még hány 0-t osztotok ki nekem? Csak azért, mert nincs bajom az ízléses fültágítóval? :) Ne máá!
2018. ápr. 22. 14:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Fültágitó nekem alapjáraton nem tetszik. Nyak tetkó?! Valakinek jól áll,valakinek borzalmasan. De hogy ki mit tesz a saját testével nem érdekel.
2018. ápr. 22. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálam sem lenne jó pont. Tetoválással nincs bajom, de nyakon nagyon rizikós. Sok sikert munka találáshoz vele!

Fültágító hasonló dolog.

32/N

2018. ápr. 22. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően nincs bajom a tetovált emberekkel, még akkor sem ha az arcon van a minta, a fültágító sem zavar, bár egyáltalán nem tartom esztétikusnak, de ha a viselője így érzi jó magát legyen, emiatt nem lesz kevesebb.

Ugyanakkor engem párkeresés terén zavarna a fültágító, mivel mint írtam egyáltalán nem tetszik.

A tetoválásokkal pedig az arcon van csak problémám, ha párkeresés a téma.

2018. ápr. 22. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Semmit. Én soha nem csintatnék és nem latom értelmét, de masokon nem zavar. Az ő dolguk.
2018. ápr. 22. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
A teletetovált pasikon imádom a nyaktetoválást (de csak akkor, ha nem fantáziátlan tucatmintáról van szó, mert az nagyon ciki), a fültágító nem tetszik, de nem is ítélek el miatta senkit, nem kizáró ok.
2018. ápr. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!