Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
176cm magassag eleg egy fiunal?
Figyelt kérdés
Magasabb lanyokat nem zavarna hogy nem vagyok sokkal magasabb naluk?2019. nov. 7. 22:17
1/5 anonim válasza:
Attol függ hogy mit szeretnel. Ha a felső polcrol vmit akkor talán meglesz, ha barátnőt? Simán elég. Nem a magasságodba hanem beléd,a személységedbe szeretnek bele
3/5 anonim válasza:
Akár egy veled egy magas lányt is felszedhetsz ilyen magassággal! Persze van akinek számít a magasság, de pl igen vannak olyan 167 cm magas ribik. Akik úgy gondolkoznak, hogy ha 180 cm alatt van a fiú akár 0,5 cm-el akkor már nem kell nekik. Mert hát az már szám. De az ilyeneket kerűld el! Nekem is volt 176 cm magas barátnőm is és pedig csak 177 vagyok!
4/5 anonim válasza:
172 cm lány vagyok, és szerintem ez a magasság még elfogadható simán, max nem vennék fel magassarkút. De a magasság nem minden, ha valaki belsőleg annyita vonz és akár küldsőleg is, akkkr az se probléma, ha pár centivel acsonyabb akár
5/5 anonim válasza:
175 cm vagyok de egyáltalán nem zavar ha egy magas vagyok a fiúval. De aki magasság miatt nem jön össze veled az elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!