Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ijesszem meg a fiút, aki tetszik?
Óra elott mindig szivbajt hoz ram szandekosan. En nem tudom mivel ijeszthetnem meg, de szeretnem valahogy. Vagy akar vicces formaban is, legalabb a hallani a hangjat, ugyanis igazabol nem tudom tetszek-e neki, de most elkezdett annyira nem keresni, es igy ugy erzem rajtam a sor lepni valamit. Hatha..
az a baj nem merek lepni, de kell.
KOSZONOM ELORE IS A JO TIPPEKET!
Na most aztán megtaláltad az embered!
Keress egy alkalmat amikor nem rád figyel és nem mással beszélget,hogy ne tudják figyelmeztetni(pl.:éppen köti a cipőjét, kiveszi a kabátját a szekrényből,éppen oldalbahugyozik egy fát stb.. ez rajtad múlik) és ekkor egy szatyrot húzol a fejére(lehetőleg tisztát és mértékkel nehogy megöld).
Lehet hogy a hangját nem fogod hallani, de az fix,hogy rettenetesen meg fog ijedni, esetleg lelki traumát is okozhatsz szerencsétlennek.
Ha ezután is szóba áll veled tudni fogod hogy ő az igazi, hívhatod a papot.
Az a jó a műanyag szatyorban, hogy simán elfér a zsebedben és bármikor előkaphatod.
(Ne vedd komolyan, nehogy ilyesmit csinálj!)
Nehéz így látatlanban ha ismernénk a helyet és a helyzeteket sokkal könnyebb lenne. :D
Lehet olyan helyzetet kéne keresned amikor nyugodtan el van a gondolataival.
pl.: amikor reggel bemegy és leül a helyére akkor még lehet hogy kómás és még nem számít rá.
Valami ilyesmi helyzetben. Szerintem elég az is ha elkapod és hirtelen mondod neki hogy búúú.
Ő hogyan szokott megijeszteni téged?
Abból is meríthetsz ötleteket.
Vagy kideríted hogy mitől fél és ha a pl a pókoktól akkor szerez élethű gumi pókot és rejts párat a padjába vagy a táskájába.
Ez amúgy is jó lehet mert rengeteg ember fél a pókoktól még ha nem is fóbia szinten.
Fóbiákkal azért csak óvatosan. Ne alázd meg.
Persze nem akarnek rosszat semmikepp, en budosbogarat gondoltam😂 de nem tudom fel e tole...
Ugyis tele vagyunk budosbogarakkal
Nem tart semeddig fogni egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!