Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcsábász fiú tetszik nekem! Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves, sármos, és helyes is! Pletykák szerint tetszek neki, de én azt hallottam hogy már elég sok lánnyal kavart. Nekem viszont ő lenne az első kapcsolatom. 16/l2019. okt. 29. 23:27
1/8 anonim válasza:
Inkább hagyd. Ne a külső alapján válassz, mert csalódni fogsz. Inkább olyat válassz aki kedves és hűséges.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Hát ha neked ez kell akkor menj bele a játékba. Csalódsz egy nagyot. AZ hogy sok lánnyal kavart az nem jelent semmit. Lehet te leszel a tökéletes neki és jól meglesztek.
Na amit írtam ez az amit nem szabad!
Le kell szarni az ilyet. Csak dugni akar veled. (5% esélyt adok rá hogy sokáig lennétek együtt)
Valószínűleg jól nézel ki. Csinos stb. Másnak is tetszel, csak nem mondják. Ha nem fontos hogy ne legyen valakid akkor inkább várj és ne rontsd el az egész életed egy ilyen miatt..
De persze a te döntésed.
Na jóéjt puszi!
27F (férj)
3/8 anonim válasza:
Idopazarlas ilyennel foglalkozni.
4/8 Kamikaze0521 válasza:
Természetesen. Ha bejöttök egymásnak semmi veszteni valótok. De próbálj ne bele szeretni... Ne hogy koppanj.
5/8 anonim válasza:
Hát,te is úgy fogod végezni mint "az a sol lány".
8/8 anonim válasza:
A többiekkel ellentétben én azt mondom érdemes lehet megpróbálni. Az én barátom is ilyen volt, 2 éve vagyunk együtt, hamarosan össze fogunk költözni. Igaz, én előre nem tudtam ez róla, mivel úgy mutattak be minket egymásnak, így ahogy haladtunk előre derültek ki ezek róla, de nem harmadik embertől, hanem ő mondta el. A szülei szerint nagyon jó hatással vagyok rá... :) Szintén első kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!