Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejovok neki?!
Van egy lany kis aranyos szoke, igazi szeretetgomboc, nagyon alacsony szerintem onbizalomhianyos is, sosem volt meg baratja.
En 16 a lany 17 eves, egy osztallyal felettem jar, de volt egy kozos kirandulas ahol csoportokra osztottak az embereket es ugyanoda kerultunk.
Sokat beszelgettem a lannyal furan viselkedett sokszor osszetalalkozott a tekintetunk, ha megigazitottam a kabatom o is es konkretan ugyanazt csinalta, igazgatta magat stb. Szoval eleg jol elvoltunk es nekem azota tetszik ez a lany, sot lehet hogy meg is szerettem mert rengeteget gondolok ra.
Egy busszal jarunk haza sokszor itt is gyakran nez, sot van hogy hatrafordul. Volt olyan hogy a suliban konkretan megallt elottem es 3 mp-ig bamult, a bokkeno pedig az, hogy bekovettem instan es nem kovetett vissza (bar ez nemtudom jelent -e valamit) es sosem koszonunk egymasnak, a kirandulas ota sosem beszeltunk, meg chaten sem. Mit tegyek?:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!