Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a sztori tegnap történt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a sztori tegnap történt velem. Egésznap ezen gondolkoztam mi is volt ez!?

Figyelt kérdés
Tegnap gondoltam rá írok egy lányra snapchaten így látásból ismerjük egymást. Rá írtam hogy hogy van. Erre ő írta jól. Aztán mondom neki milyen volt a napja. Aztán valami modón fel pörgött a beszélgetés hívogatott vagy 5 ször hogy vegyem fel. Meg hogy mit akarok. Minsig két barátnőivel van. Egy másik suliba. Ami kb 10 lépés az enyémtől. Oké felvettem erre hallottam hogy nem az ő hangja volt barátnői nevettek. Le is kapcsolta. Mondom oké. Ezek poénkodnak. Aztán írta nem sokára hogy vegyem fel neki. Rendben beszéltünk 16 percet hívásba. Elkezdi hogy mit akarok ennyire meg stb.. Adtam neki egy semleges választ. Aznap pont ott voltak a busz meg.-ben és eggyütt mentünk buszon a sulihoz. Viszont én szidtam a vonatot mivel késett. Erre nevettek szerintem ezen. Ő is ott volt. A sulijába járni szoktam tejescsokit venni. Egy automatához. Nevettünk is ezen kicsit ezen. Ő neg rajtam kérreztem tőle miért nevet. Elkezdi rajtam mivel vicces vagyok. Szerintem a barátnői keze benne van egy kicsit. Ma meg váltottunk 5-6 mondatot, mert megláttam mellettem. Mondta tegnap köszönhetnék neki mondtam neki azért nem tettem mert mindig beszélt mással, vagy azt hittem flegma de ezt nem mondtam neki. Ma meg megint rá írtam. Megy tovább mint mindig. Viszont szerintetek lehet el kéne egy randira hívni?
2019. okt. 25. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem hívd el.Próba szerencse.Ha meg csak szórakoztak úgy is kiderül.Sok sikert.😊
2019. okt. 25. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
megvezet mint egy balfàcánt.
2019. okt. 25. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak húzza az agyad. Én hagynám őt az tuti.
2019. okt. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!