Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dwikee01 kérdése:
Most minden happy vagy csak hazudik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerösöm akihez heti 1x beszoktam menni ahol dolgozik és tetszik a lány az összes hibájával eggyüt is és van barátja ezért nem akarom elrontani neki a kapcsolatát de valahogy nem fért össze hogy álitolag megvannak boldogok de közbe ilyen zenéket rakott be https://www.youtube.com/watch?v=zABLecsR5UE 2019. okt. 22. 13:21
1/3 anonim válasza:
és ugy gobdolod hogy szerelmes beléd ugye?
Nyugi nem , csak te gondolod így.
A számban mély érzelmek vannak és olyanra gondolt akit nagyon szeretett vagy szeret, téged meg nem is ismer.
2/3 anonim válasza:
Miért? Aki kapcsolatban van, nem hallgathat szomorú zenét?
Meg amúgy hova rakta ezt be? Ezt hallgatta? Vagy nem tetszhet neki egy lassabb, szomorkásabb zene, mert van párja és boldog vele?
3/3 anonim válasza:
Szerintem attól hogy ilyen zenéket hallgat még lehet boldog párkapcsolata. Ez a szám alapból is nagyon szép és elég sokan szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!