Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen jobb kedvem? 18/f
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok.
Mostanában vagyis hát bő másfél éve két éve majdnem az egész életem vagyis kedvem egy olyan kínlódás....
Sajnos barátnőm még nem volt barátaim haverok sincsenek egyszerűen nincs senki....
Hiába teljesült majdnem minden vágyam minden álmom egyszerűen nincs kedvem semmihez nem tudok lépni nem úgy érzem nem tudok ebből a „gödörből kimászni"
De szinte tényleg minden olyan dolog teljesült ami nagy vágyam volt de még sem tudok örülni ezeknek és semmenek de tényleg semminek. Estére a kedvem mindig elmegy az élettől is...
Azt érzem teljesen elrontottam az életem mivel már dolgozom és ez is vágyam volt hogy dolgozzak olyan helyen ahol szeretek lenni és ez így van. De abból a szempontból meg nem vagyok vagyis leszek már velem egykorúakkal mivel már suliba nem járok.. és vége a munkának délután és csak az utcán tudok ismerkedni. Mert hát más helyre nem járok mert alig van időm már akkor.
Többször volt olyan hogy lány nézet és nekem is tetszett de vagy rossz volt az alkalom vagy őszintén írom félek odamenni... Nem megy sehogyan....
Nagyon sok mindent kéne csinálnom még de nincs kedvem még sokszor élni sem.
De komolyan...
Mert mindig tudom már mi jön utánna utánna.
Köszönöm hogy végig olvastátok.
Ha valaki tudna mondani jó ötletet vagy beszélgetni szívesen beszélgetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!