Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem veszítettem el 18. előtt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszítettem el 18. előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 5 hét múlva 18 leszek, és csomót gondolkodtam azon, hogy még nem szexeltem. Tudom, hogy nem kor függő, és “majd eljön az ideje”. Ez nekem inkább ilyen mentális dolog, hogy sosem volt részem ilyenben kiskorúként. Barátnőm eddig egy volt összesen, de vele sem feküdtem le az egy hónap alatt.

Nektek erről mi a véleményetek? (Tudom még van 1 hónapom, de hát nem tudom, nem gondolom, hogy nagyon változna a helyzet)

Valaki segítene ezen “túltenni magam”. Nyilván mentálisan gondolom, és nem itt akarok partnert találni.

F

2019. okt. 13. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Na, így NEM szabad ehhez a témához hozzáállni.
2019. okt. 13. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Én 20 éves lány vagyok, és szűz. Egyáltalán nem bántam meg hogy nem feküdtem még le senkivel. Ha te eddig nem találtad meg a megfelelő személyt erre akkor nincs ezzel semmi baj. Senki nem szabja meg hogy mikor kell elveszítened. Neked kell érezned mikor és kivel szeretnéd nem pedig azért kell mert úgymond a társadalom ezt várja el tőled. Semmivel sem leszel kevesebb ettől.
2019. okt. 13. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Igaz, én lány vagyok, de a 18. szülinapom után 2 hónappal veszítettem el a szütességem egy haverommal, részegen. Utólag azt mondom, hogy megbántam és jobb lett volna várni az "igazira" vagy legalabbis egy normális párkapcsolatra.

Igazából nem tudom neked konkrétan mi a problémád. Azért nem jött össze mert nem volt rá lehetőséged, vagy probálkoztal valakinel, de visszautasított? Vagy siman "nem jössz be a lanyoknak?

Bárhogy is van, Szerintem ne görcsölj rá ennyire a témára és úgyis találsz majd valakit, akivel megtörténik. Ha pedig a szülinapod után, akkor sem tragédia. Ne stresszelj ezen ennyi.

2019. okt. 13. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán volt rá lehetőségem. Egy lány lehetett volna , de ő éppen menstruált
2019. okt. 13. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
És akkor mi van? Attól még ugyanúgy egészséges szexuális életed lehet,mint annak,aki 16 elvesztette.
2019. okt. 13. 20:09
 6/6 anonim válasza:
62%
Szia, én most 23\fiu vagyok. Nekem sem volt senkim nagyon 18 előtt. Utanna viszont össze kaptam magam és azóta időközönként de elég sok oszejott. Az egyetem egyik legjobb csajavat is lek*rtam ( már bocsi de erre büszke vagyok). Kis onbizalom,jofejseg, nyitottság. Egyepkent tapasztalatból mondom, h kicsit gondolkozz a lány fejevel, és akkor nyert ügyes van. Hajrá
2019. okt. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!