Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön ha egy srác szőrös?
Nyilván ahol kell ott rendbe van a tartva.
De hogy szőrös és nem borotválja kezit lábát mint valami dísz búz@ vagy nem tom sztem értitek.
Ahaa, nekem bejönnek a szőrös fiúk. Karon, lábon, mellkasán, hasán... Persze van egy pont, ahonnan túl már egy kicsit furcsa tud lenni, de alapjáraton nekem tetszik.
18/L
Tessék? Már bocsánat, de ez kérdés?
Ki az isten borotválja a lábát, kezét férfi létére?? És hol él az a rengeteg ember aki lepontozza azokat, akik szintén nem borotválják magukat azokon a helyeken?
Egyetlen egy férfi ismerősöm sincs (17 éves vagyok, ismerek minden korosztályból embereket) aki borotválná a kezét vagy a lábát, aki meg igen azt már rég lebyzizták ezért abbahagyta, szóval nem értem mi a kérdés.
Le fogtok pontozni fiúk, de nekem az olyan "csupaszőr" srácok kissé taszítóak. Persze nem úgy értem, hogy borotválja a kezét,lábát, de én személy szerint nem bírom, ha valaki olyan vastagon szőrös.
De ez persze csak egy egyéni vélemény:)
Bizonyos határokon belül rohadt szexi de a túlzás már nem.
Mellkason is lehet egy pici meg úgy akárhol csak ott lent ne x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!