Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
Az osztályomba jár egy srác aki nagyon megtetszett és már egy ideje tetszik. Csak egyszer beszélgettünk de akkor is 1 órát messengeren, ahol mindig gyorsan válaszolt és amikor már a barátaival volt akkor is visszaírt. Néha tök rendes, elég sokszor néz engem és rám is szokott mosolyogni. Viszont van amikor bunkó például nem rég felköszöntöttem személyesen névnapja alkalmából és rám se nézett, majd elég flegmán megköszönte és elhúzott órára. Egyik barátjának is beszélt rólam de sajnos nem tudom miről. Szerintetek ez mit jelenthet? Van valami baja velem? Válaszokat előre is köszönöm! 16L2019. okt. 11. 15:30
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy ő neki nem tetszel úgy, legalábbis nekem ezekből ez jön le, főleg azok után hogy ilyen bunkó viselkedett miután felköszöntötted öt. Ha tetszenél neki, akkor szerintem nem így reagálta volna le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!