Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért játszadoznak a lányokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszadoznak a lányokkal ennyire a mostani fiúk? 16/l

Figyelt kérdés
Eddig nem is találkoztam olyan fiúval a közelembe akire ez nem lenne jellemző
2019. szept. 27. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát velem meg a lányok szeretnek játszadozni, de megszojtam :D

F

2019. szept. 27. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Megszoktam*

Amúgy szivesen meghallgatnám a sztorid, ha nem titok ;)

2019. szept. 27. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem akarnak rendes kapcsolatot, csak legyen valakijük. De a lányokra is jellemző ez.
2019. szept. 27. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Csak azzal lehet játszani aki hadja.

Plusz nem kell széttenni olyan gyorsan.

plusz plusz a jóképű csávok sok csajt megkaphatnak és ezt ki is használják.

2019. szept. 27. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Most őszintén fogok írni. Nem nagyképűségből.

Általában ha elmegyek egy buliba akkor szinte mindig van csaj akivel nagyon hamar "összejövök". Kis dumálgatás, szívükre hatás és már jön a smárolás. De viszont mikor a legjobb barátom próbálkozik, aki nem a leghelyesebb, de a szíve annál nagyobb, akkor a csajok mit csinálnak? Jön ez a kétszínű állarc...teszik magukat, aztán ha jön egy alkalom gyors lelépnek, hogy ne kelljen tovább a társaságában lenni. Aztán futkároznak a helyes pasikhoz. Én pont ezért használom ki ezt, ha bulizni megyek...mert 90%-ban csak ilyen csajokat találni. Na ők meg is érdemlik.

2019. szept. 27. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Hát szerintem mint mindig, csacsiság általánosítani. Lányból-Fiúból is van ilyen, de nem mindenki! Én pl. nem, utálom aki játszadozik a másikkal,csak normális komoly kapcsolatra vágyom, arra hogy csak verjem magam vagy hogy csak 1x lefeküdjünk hozzá se szólnék. Mégse kellek senkinek. Szóval szerintem renováljuk ezt az állítást 17/F
2019. szept. 27. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert azt mondjátok mi mind csak dugni akarunk, közbe a legtöbb lány meg a kis haspólóba 2liter sminkel egyenesen kéritek az ilyen fiúkat hogy játszadozzanak kicsit, igy ez nem csoda, és az ilyet nem is sajnálom. Viszont sajnos az tény hogy szórakoznak a fiúk, de ti is.. Nem vagyok olyan mint a többség, emberi kapcsolatom szinte semmi, de mégis volt aki elfogadott, és azt tapasztalom hogy a lányok is csak szeretnek játszani, ameddig van aki vigasztalja és szeretgeti ölelgeti őket, addig jó vagyok én is.. Főleg ebbe a mai trendi világba ahol ha nincs 200 követőd te nem is vagy ember, hiába vagy csak 16 (no offens, én 18 vagyok) annyi eszed csak van hogy ezt te is tudd, sajnos a mai világ már ilyen.. Tisztelet a kivételnek :)

18f

2019. szept. 27. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

ezek a mai ficsurok nem tudjak mi a tisztelet.

Dobj egy uzit aranyom, Béla bácsi vagyok! rendes fickó. Mindent megadok neked az 50 ezres nyugdijamból. Kapsz párizsit, nyalókát, a moziba is elviszlek, jegyet nem veszünk mert az már nem férne bele de elviszlek oda aztán vissza jövünk.

F

2019. szept. 27. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert az összes lánynak ugyanaz a pár fiú tetszik és ezek ezt a helyzetet általában kihasználják.
2019. szept. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!