Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el aki lenne egy hűséges csendes
kapcsolatba, mint hogy naponta menne ide-oda tömegbe
szórakozni? +Másság elítélés
Figyelt kérdés
Röviden és tömören, ha én olyan kapcsolatot szeretnék ahol folyton együtt vagyunk, jól érezzük magunkat, nem pedig folyton egyedül akarunk lenni, egymás nélkül, akkor én rossz vagyok, mert csak egy társfüggő lúzer vagyok.. Van akinek ez jön be, ebből eddig nekem nem sok problémám volt ebből, bár nem sok tapasztalatom van eddig. Így egyből el vagyok könyvelve "beteg" embernek, és rám akarják erőltetni a saját kis gondolkodás módjukat hogy húzzak el egy diszkóba csajozni, ami félig sem az én világom, nem találnék én ott olyan lányt amilyet keresek :D
Introvertált is vagyok, ezért is csak egy "selejtes" ember vagyok mások szerint.. Miért kell elítélni azt aki máshogy gondolkodik, vagy más mint a legtöbb ember?
Élöben ismerkedj, neten akik komolyabbak elég csúnya lányok.
2019. szept. 26. 21:22
12/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem a külső a leg fontosabb, eddig nem volt sok kapcsolatom, de ha foglalkoztam is lánnyal sose mentem olyanra aki ilyen topmodell meg ilyenek, nekem a szépítkezős kence ficés lányok nem annyira jönnek be, mint egy természetes normális lány. És nem is zsongnak a fiuk körülöttük.
2019. szept. 26. 21:24
13/17 anonim válasza:
A csúnya és topmodell között azért van különbség.
Neten nagyon sok a komolytalan mücsaj, akik meg komolyabbak azok TÉNYLEG csúnyák, úgy értem átlagon aluli külsö...!
2019. szept. 26. 21:28
14/17 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz hogy már már 8.kerületi (no offense!) és bolhákat pöckölget magáról, akkor az iga, lehet tényleg nem kéne olyan :)
2019. szept. 26. 21:30
15/17 anonim válasza:
Aki az ilyet elítéli, az egy igazi p*cs. Szerintem nem kell állandóan mennetek valahova. Szerintem ennek kéne lennie a normálisnak, és nem annak, hogy majdnem mindenki belelát mindenki magánéletébe.
2019. szept. 26. 21:49
16/17 A kérdező kommentje:
utolsó, tény hogy van ami nem jó mindenkinek, én kisajátító vagyok ezt nem tagadom, és igy egyedül, szeretet, ölelés nélkül egyszerűen nincs értelme az életemnek, és ezen változtatni sem akarok, bármint úgy hogy én mint ember megváltozzak, csak legyen mellettem valaki. Igan az egós kis tetvek a leg nagyobb macsó fiút szeretnék, én elmondom magamról ezt a pár infót és hogy kicsit sem vagyok macsó, és ha elfogad tovább beszél velem szidás nélkül akkor érdemes vele foglalkozni. Az a baj hogy egyszerűen nincs senki, van aki az oldalon irja hogy ő ilyen és próbál nyitott lenni ahogy én is, de ha rájuk irsz nem irnak vissza.. Elfogadó vagyok, egyedül azzal nem aki ribisen viselkedik vagy öltözködik, de a másodikon még lehet is változtatni.. Csak egy hozzám hasonló lányra lenne szükségem, e-helyett a segítség amit kapok az annyi hogy ne is próbálkozzak mert ilyen lány nincs.. Tudom hogy van, csak ők is csendesek igy nem találom őket, egyedül meg szenvedek csak.. Hiába a remény ha nem érek el semmit max lenézést kapok
2019. szept. 26. 21:54
17/17 A kérdező kommentje:
Aki egyet ért és magára ismer nyugodtan írhat, jó lenne ismerkedni és beszélgetni valakivel, látom csak itt van 1-2 elfogadó ember :C
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!