Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mögöttes tartalma?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mögöttes tartalma?

Figyelt kérdés

Átlagos/népszerű fiúk! Ti ha nagyon szomjasak, éhesek vagytok bármelyik évfolyamtársatoktól elkéritek a kajáját, italát és halálnyugodtan isztok/esztek belőle?

A sztorim: 3 napja egy évfolyamtársam megkérdezte az osztályban h van-e valakinek valami kajája mert előtte vmi csipőset evett. Meglátta, h nekem van és odajött, h kaphat-e belőle mondtam,h persze erre beleharabbott abba rész mellé, ahova én előzőleg aztán meg még mindig csípett szal odadtam az üdítőmet is abból is ivott. (5 mondatot beszéltünk eddig kb.)

Nekem ez azért volt annyira fura, mert nagyon ronda, miteszeres, pattis börű vagyok (mondjuk ő is, de nem ENNYIRE durván) !!DE!! úgy gondolom, h ha nagyon undorító lennék akkor meg sem kérdezte volna és inkább kiment volna a mosdóba.

Gimis fiúk! Ti bárkivel megcsináljátok ezt vagy csak azokkal akiket minimálisan bírtok? Ez teljesen természetes nálatok? (Én azután sem szeretek inni, akit 8 éve ismerek, nem h azután akit 3 hónapja xd)

A 0 önbizalmam miatt aznap vigyorogva mentem haza. (ő nem látta persze)

Én most kezdtem a gimit, ő 15-16 és azért vagyunk évfolyamtársak mert előtte ő itt volt nyek-en (0.-évben)

2019. szept. 26. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmit nem jelent.
2019. szept. 26. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Beleharabbott, de mi a kérdés?
2019. szept. 26. 15:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát igen a fogalmazás borzalmas lett és így eléggé értelmettlennek tűnik. :") Így egy óra után rájöttem, hogy ez egy hatalmas tinihiszti és nem tudom, h miért vártam válaszokat xd.

Az a kérdésem, hogy ti csak olyan után isztok akit bírtok, vagy nem zavartattjátok magatokat és bárki után? Mármint én pl. az önbizalomhiányom miatt inkább megpusztulok mert félek a visszautasítástól.

(Köszi a válaszokat, felpontoztalak titeket :))

2019. szept. 26. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, ez emberfüggő.

Én olyan vagyok mint te. Egyedüli gyerek voltam, soha nem kellett osztoznom életteremen senkivel, se a szobámon, se a játékon, se a kaján.

Viszont aki másokkal nő fel, testvér, kollégium, azoknak muszáj, hozzászoknak, őket nem zavarják.

Én sem szeretem ha piszkálják a kajám, inni valóm, kollégisták meg egymás szájából is ennének. Ez nem azon múlik, hogy tetszel-e neki vagy sem. Egyébként attól, hogy miteszeres vagy, még lehetsz szép.

2019. szept. 26. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat en mar megszoktam, hogy az osztálytársaimmal sokszor egymás kajajat esszuk meg, +en simán megkerdezek valakit, ha nagyon szomjas vagyok valami, hogy van e nála egy kis víz vagy valami
2019. szept. 26. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:
#3 megint félre fogalmaztam az "azután sem iszok akit 8 éve ismerek" a barátokra értettem ugyanis 2 testvérem van tehát alap, h "ellopjuk" egymást italát, kajáját meg néha más családtagok után is eszek, iszok de azt csak ritkán. Tényleg bocsi, h annyira kretén vagyok, h fogalmazni sem tudok xd.
2019. szept. 26. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyu mi tavaly osztálykiránduláson konkrétan azt csináltuk hogy mindenki ivott mindenki után ugyan abból az üvegből. Ma 2×6 liter vizünk volt és volt olyan hogy mielőtt ittam az üvegből, már vagy 6 osztálytársam beleivott előtte. Szerencsére senkinek nem volt száj és körömfájása, de tök jól elvoltunk és senki nem panaszkodott. Aztán mikor elfogyott újratöltöttük és megint mindenki ivott mindenki után. Fiúk-lányok vegyesen. Jó voltak kivételek, akik mindig újratöltötték a saját pici palackjaikat(kb.2 ember) de csak azért mert az egyik gluténérzékeny, és így látta jobbnak, a másik pedig szimplán "normálisabb" volt mint mi. De túléltük és mi is 9.esek voltunk tavaly.

A kajával máshogy van/volt, legalábbis nálam. Pl veszek egy melegszenyát a büfében, ha kérnek pár harapást a többiek akkor adok és viszont. De csak lányok. Van hogy a fiúk hoznak nekünk müzliszeletet meg gyümölcsöt meg ilyeneket, de azokat is elosztjuk. Ahhoz képest hogy akadémisták, elég normálisak. Meg persze szoktunk sokat hülyülni is.

De visszatérve, szerintem normális dolog. Főleg a fiúknál, de a lányoknál sem ritka.

Szval nyugi 😉

16/L

U.i.: bocsi hogy lányként írtam, remélem nem baj

2019. szept. 30. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!