Az Alien: Covenant-nek mi az üzenete, a mögöttes tartalma?
1. A Gyakorikérdések nem fórum.
2. Mégis milyen mögöttes tartalomra számítanál egy sci-fi-thriller-től? Még a film cselekménye is hagy kivetnivalót maga után, mögöttes tartalomról nem is beszélve... A Prometheus-al együtt simán csak folytattak egy kultuszfilmet, mert Hollywood-ban manapság az a szokás...
Üzenete meg az, hogy nézd meg a folytatást, mert egyre több kérdést tesz fel, amikre nincs válasz.
De biztos vannak itt fórumozók is.:) He-he.
Amúgy meg, belemagyarázás ide vagy oda, az Alien: Covenant-nek nem lenne sikere, ha nem egy neves elődnek a folytatásaként (tulajdonképpen történetét tekintve az elődje) mutatkozik be. Szóval, valami üzenetnek csak kell lennie.
én sem gondolok bele többet mint amit írt az első.
de ha nagyon bele akarunk magyarázni valamit pl bibliait,akkor ezt ki lehet hozni belőle-
a tervezők a teremtők az annunakik,az istenek,akik megteremtették az embert.
az ember megteremtette az androidot.
david pedig mint a fényhozó angyal fellázad a teremtők-a tervezők és az emberek-ellen és az életükre tör,miközben ő is teremtővé válik.
de mivel luciferi karakterré vált,ezért a teremtményei is démoniak.
Ez már egy egész érdekes elgondolás például.
Ilyen környezetbe én nem is mertem volna belehelyezni ezt a filmet, ezt is érdekes magyarázatnak találom.
Siker? Attól függ, hogy mit nevezünk annak. Kb. mindenkinek óriási csalódás lett és a DVD-bevételekkel elbukott a film.
Mögöttes tartalomra jól írták az előzőek, hogy egyben a mesterséges intelligencia uralomátvételéről szól és bibliai utalásokat is tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!