Alien: Covenant?
Figyelt kérdés
Alien: Covenant előtt érdemes megnézni a Prometheus-t vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz?2017. aug. 28. 21:39
1/9 anonim válasza:
A Prometheus "folytatása", megnézném előtte.
2/9 anonim válasza:
A Covenant a Prometheus folytatása.
3/9 anonim válasza:
Tré mindkettő , az 1-2 még oké a 3 már gagyi a 4 látványos de erőltetett . Az újabbak amatőrök , az előzmény műfaj bukott ügy .
4/9 anonim válasza:
A Prometheus egyik szereplője benne van a A: C-ban, s a cselekmény szempontjából is vannak utálások. Így igen. Érdemes megnézni.
5/9 anonim válasza:
Érdemes megnézni ellőtte, mivel így nem fogod tudni, ki az a David.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 29. 01:38
7/9 anonim válasza:
a 3 gagyi?
kb a legjobb része a 3.
8/9 anonim válasza:
Szerintem az első három Alien nagyon jó! Bár a harmadik azért gyengébb a két klasszikusnál.
A 4. egy fos!
A Prometheus és a Covenant közepes filmek, vannak bennük jó dolgok, de nem jó filmek.
Persze ez csak az én véleményem.
9/9 anonim válasza:
A 3. rész szerintem rossz irányba haladt el és rögtön logikai buktatókkal kezdődik. Nem hiába tervezték onnan renoválni a történet alakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!