Érdemes megnézni az Alien: Covenant-et, ha az előzményeket nem ismerem?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 18:49
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem sok mindent nem fogsz érteni. Legalább olvass el valami összegzést a korábbi filmekről. Meg amúgy az első filmet érdemes megnézni, az igazi klasszikus:)
2/11 anonim válasza:
Nem, én is megnéztem az összes alien filmet előtte
Alien
Aliens
Alien 3
Alien 4
Predátor 1
Predátor 2
Alien vs Predátor 1
Alien vs Predátor 2
Prométheus (Alien 5)
Alien: Covenant
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. aug. 1. 19:29
5/11 anonim válasza:
Nem, de elég ha a Prometheust megnézed előtte.
6/11 A kérdező kommentje:
Azt pont láttam. :D
2017. aug. 1. 20:22
7/11 anonim válasza:
Szorosabban jelenleg még csak a Prometheus tartozik az Alien: Covenant-hoz. Így ha azt láttad, szerintem megérted.
De bűn lenne kihagyni a többit is. :D
Én ilyen sorrendben láttam a filmeket: (F*ck the system... XD)
Aliens vs. Predator 2
Aliens vs. Predator
Predator
Predator 2
Alien
Aliens
Alien³
Alien: Resurrection
Predators
Prometheus
Predator: Dark Ages
Alien: Covenant
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is.
2017. aug. 1. 21:02
9/11 anonim válasza:
Szerintem nézhető, érthető önmagában is. Sőt, ha megnézed az előzményeket, akkor a Covenant közben végig olyan érzésed lesz, hogy ezeket a jeleneteket már láttad valahol :]
10/11 anonim válasza:
Legyünk őszinték: ha megnézed az előtte készült összes (5!) Alien-filmet, akkor totál felesleges megnézni az A:C-ot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!