Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alien: Covenant? (Lent)

Alien: Covenant? (Lent)

Figyelt kérdés
Nekem ebből a filmből az jött le, hogy David teremtette a xenomorph, neomorphokat a lényeket... ez igaz? Vagy csak én látom bele? A film végén David tervező embriókat tett a fagyasztóba? David miért lett ilyen Isten féleség? Szerintetek jól tette, hogy kiírtotta a tervezőket? Hisz a tervezők is eredetileg minket akartak...

2017. jún. 23. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nézőbarát szempontból nem tette jól,mert én csak azért ültem neki megnézni,mert érdekeltek a tervezők.

hogy milyen a kultúrájuk,hogyan élnek,hogyan fogadják őket stb.

azt hittem erről fog szólni a rész,nem pedig hogy annyi a szerepük,hogy kb 1 perc alatt kipusztítja őket.

2017. jún. 25. 02:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen!... én is többre számítottam... de az nagyon el volt találva amikor volt a nagy vihar és kérdezik meddig tart David meg válaszolja:"Napokig, hetekig, hónapokig..." számomra az nagyon átjött nagyon nyomasztó volt. Várom a film folytatását.
2017. jún. 25. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azokat a xenomorphokat amiket mi is láttunk eddig azokat tényleg David teremtette.Nem tudom mennyire rémlik, de a Prométheuszban, mikor megtalálják azt a sírkamra szerű helyiséget azon az idegen bolygón, akkor ott van egy falifestmény, amin konkrétan ábrázolva van az Alien királynő, tehát maga a faj abszolút nem köthető Davidhez, hiszen az alkotók már nagyon rég óta ismerték, hiszen ábrázolva van. Viszont David indítja be azt az egész xenomorph lavinát, amit az eredeti Alien filmekben is láthatunk, az ő jóvoltából kelnek újra életre. Nekem az az elméletem, hogy míg David meg nem jelenik, addig a xenomorphok egy ősrégi kihalt faj lehettek, amiknek a kapcsolata az alkotókkal...hát...még nagyon homályos...de annyi biztos, hogy ismerték a xenomorphokat a tervezők. Vagy az is lehet, hogy nem ismerték, lehet hogy a templomban lévő fali ábrázolás sem az ő művűk és abszolút nem tudnak semmit erről a fajról, de a fekete vázában lévő trutyi segítségével megpróbálják újra létrehozni ezt a régen kihalt fajt.

De ez csak az én elméletem, még nagyon ködös ez az egész.

2017. júl. 3. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a kielégítő választ...elég érdekes!
2017. júl. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!