Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan zene ami erről szól?
Én megpróbáltam az az ember lenni akit a párom akart, nem tudom hogy mit vár még el tőlem, minden lépésem tettem hiba az ő szemében. Kicsit úgy érzem nem csak vele de a világgal kapcsolatban is "érzéketlenné" váltam sajnos. Csalódtam benne. Inkább leszek önmagam egyedül mint egy árnyék vele.
Olyan zenéket keresnék ami erről szól. Egy zenére jött össze az első csók és úgy lenne szép a egy zenére végeznénk.
Kérlek ne ítéljetek el, én csak zenéket kérnék tőletek!
20/f
"...az ember lenni akit a párom akart, nem tudom hogy mit vár még el tőlem..."
Pluszban még ez a "...zenére jött össze az első csók és úgy lenne szép a egy zenére végeznénk."
Hagy a szentimentalizmust! Nem vevő rá. Dróton rángathatott. Nem magad adtad, hanem olyan akartál lenni amilyennek gondoltad, hogy ő látni akar.
Legyél már férfi a jó Istenke áldjon meg. Ha még nem késő próbálj vele beszélni erről. Változtass!
Vagy! Állj elé és mond meg vége.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!