Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17-19 évesek, nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-19 évesek, nektek milyen álmaitok randija?

Figyelt kérdés

A kérdés adja magát, egyszerű érdeklődés.

18/L

2019. szept. 24. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Igazából nem tudom.

Mivel beköszöntött a sz*r idő, ezért nem nézhetünk naplementét és korán sötétedik, tehát nem lehet elmenni sétálni sem.

Nekem ilyen időben, hát elmehetnénk valamilyen étterembe, vagy csak egymáshoz átmehetnénk.

18/f

2019. szept. 24. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
ott vér folyna :'DD
2019. szept. 24. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az lenne ha a lányról tudnám hogy elfogad és hűségesen szeret, így a randi már rossz nem is lehet. Én visszahúzódó vagyok szóval nem vinném nagy tömegbe, de a parkba sétálni megölelni, beszélgetni, szerintem tökéletesen megfelel. Már csak kéne valaki akivel megvalósítom :D

18f

2019. szept. 24. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Érthető, de vannak mindig beltéri programok, ahova érdemes lemenni, igaz, egy étterem is nagyon hangulatos tud lenni. :)

Hú, ez nem tudom mit akar jelenteni, de az fix, hogy érdekes. :D

Kérlek szépen ne ide írd, hogy mennyire bánt a szingliséged.

2019. szept. 25. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Pestről tudok nyilatkozni

Sugar shop vagy egy jó kis vízipipa (de nem ilyen csövi 1001 éjszakába hanem Noor,Kara vagy hasonló hely)

utána meg beülni valahova kajálni.

2019. szept. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!