Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-19 évesek, nektek milyen álmaitok randija?
A kérdés adja magát, egyszerű érdeklődés.
18/L
Igazából nem tudom.
Mivel beköszöntött a sz*r idő, ezért nem nézhetünk naplementét és korán sötétedik, tehát nem lehet elmenni sétálni sem.
Nekem ilyen időben, hát elmehetnénk valamilyen étterembe, vagy csak egymáshoz átmehetnénk.
18/f
Nekem az lenne ha a lányról tudnám hogy elfogad és hűségesen szeret, így a randi már rossz nem is lehet. Én visszahúzódó vagyok szóval nem vinném nagy tömegbe, de a parkba sétálni megölelni, beszélgetni, szerintem tökéletesen megfelel. Már csak kéne valaki akivel megvalósítom :D
18f
Érthető, de vannak mindig beltéri programok, ahova érdemes lemenni, igaz, egy étterem is nagyon hangulatos tud lenni. :)
Hú, ez nem tudom mit akar jelenteni, de az fix, hogy érdekes. :D
Kérlek szépen ne ide írd, hogy mennyire bánt a szingliséged.
Pestről tudok nyilatkozni
Sugar shop vagy egy jó kis vízipipa (de nem ilyen csövi 1001 éjszakába hanem Noor,Kara vagy hasonló hely)
utána meg beülni valahova kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!