Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg degradáló ha valakinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg degradáló ha valakinek nincs 18 éves koráig semmilyen tapasztalata párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem
2019. szept. 19. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem. Hova sietnél,ha úgy érzed még nem vagy kész és nem találtál megfelelőt párt? Inkább minthogy a látszat kedvért összejöjj valakivel,akit nem is szeretsz igazán. 19/L
2019. szept. 19. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Öhm nem, ezt nem tudom ki mondta

Nekem 19 évesen lett először barátom, korábban egyszerűen nem volt senki, aki megfelelő lett volna

2019. szept. 20. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is csak most 18 éves koromra lett innen gyk-ról, mert élőbe nem megy és visszahúzódó vagyok, de mint kiderült és ahogy a gyanúm erősítette, én a kutyának sem kellek. Eleve nincs ezzel gond meg ilyenek szerintem, sőt jobb lenne nekem is olyan lány akinek nincs tapasztalata, hűséges, nem fiuzgat csak egy valakire vár. De hát akárhogy is akárhány évesen mindenki csak szórakozik, nem tart ki a másik mellett, csak dugni akarnak... Egyedül meg mi értelme tovább élni, nem?

18f

2019. szept. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!